Ballester es reuneix amb la cúpula d'ASCER per a escoltar les demandes i analitzar el futur del sector ceràmic

Ballester es reuneix amb la cúpula d'ASCER per a escoltar les demandes i analitzar el futur del sector ceràmic
09/03/2023 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha mantingut una reunió de treball amb els màxims dirigents de l’Associació Espanyola de Fabricants de Taulells i Paviments Ceràmics (ASCER) per a analitzar els resultats de la passada fira internacional CEVISAMA, escoltar de nou les demandes del sector i traçar línies d’actuació en l’àmbit municipal que puguen ser-los útils i millorar la seua competitivitat.

A la cita han acudit el president de la patronal, Vicente Nomdedéu, el vicepresident, Ismael Peris, i el secretari general, Alberto Echavarría. Entre els temes abordats, destaquen l’augment dels costos energètics, la falta d’infraestructures per a complir amb els objectius de descarbonització o la necessitat urgent d’ajudes per part del Govern d’Espanya per a continuar sent competitius.

Per part seua, Ballester s’ha compromés a continuar duent a terme polítiques fiscals, inversions per a millorar tots els polígons de la ciutat i serveis com l’acceleradora d’empreses, agència de col·locació o formació a la carta que tan bons resultats han donat fins ara i ha propiciat l’arribada de noves empreses i la tramitació de més de 150 llicències industrials al llarg de la legislatura.

La primera edil ha manifestat que “el Govern no ha estat a l’altura del sector que ha fet gran a aquesta terra a base de treball i innovació i del qual depenen tantes famílies, per això des d’Onda ens unim a les reivindicacions d’ASCER i ens tenen al seu costat per a ser útils a les empreses ceràmiques onders, de les quals depenen milers de famílies onderes”.

Incentius fiscals

En la reunió de treball, l’Ajuntament d’Onda també li ha presentat a ASCER els avantatges competitius que té el municipi, com la ubicació estratègica, infraestructures de primer nivell, assessorament laboral i incentius fiscals amb bonificacions en els impostos de l’IAE i ICIO, que poden arribar fins al 95% en el cas d’instal·lar sistemes d’energies renovables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari