La Bebeteca d'Onda convoca noves sessions per a estimular l'escolta atenta de bebés

La Bebeteca d'Onda convoca noves sessions per a estimular l'escolta atenta de bebés
23/04/2021 -

Els bebés onders i les seues famílies podran tornar a gaudir de les activitats estimulants per a desenvolupar l’escolta atenta dels nounats que ha preparat la bebeteca, situada a la Biblioteca Municipal. Així, l’Ajuntament ha preparat una nova edició d’aquesta iniciativa que es desenvoluparà del 4 de maig al 17 de juny i va dirigida a xiquets de 6 a 36 mesos, sempre acompanyats d’un adult.

El termini de preinscripció s’obri del 21 al 27 d’abril a la biblioteca infantil, situada a la Casa de la Cultura. Després, el 28 d’abril es realitzarà un sorteig per a determinar l’ordre d’inscripció de tots els interessats, fins a completar les places. Tindran preferència les persones sòcies de la Biblioteca, empadronades a Onda i que no hagen gaudit d’aquestes activitats de manera prèvia.

En total es realitzaran 10 sessions de 45 minuts de duració on un monitor farà ús de contes, marionetes, cançons i altres recursos per a estimular la percepció visual, tàctil i sonora dels bebés, alhora que aportaran consells i suggeriments als progenitors sobre activitats que poden realitzar a casa.

Durant les sessions de Bebeteca, un expert acompanya als pares, mares i bebés amb una cançó de benvinguda seguida de la lectura lliure d’un llibre, normalment amb moralitat final. A continuació, el professional ofereix a les famílies una cançó relacionada amb el conte llegit com a comiat.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha ressaltat que “continuem treballant de la mà dels millors professionals per a oferir la màxima qualitat en aquest servei d’acompanyament i d’aprenentatge per als bebés i les seues famílies”.

Recital de poemes

D’altra banda, amb motiu del Dia del Llibre l’Ajuntament ha organitzat un concurs escolar de punts de lectura dirigit als cicles de primària dels centres educatius d’Onda. A més, aquesta vesprada a la sala infantil de la Biblioteca se celebrarà el recital de poemes de l’ondera Anna Rebeca Mezquita a càrrec de veïns i representants institucionals.

Finalment, demà els estudiants de 3r fins a 6é de primària, prèvia inscripció en la web de Joventut, podran divertir-se amb una intrigant Scape Room literari que es desenvoluparà també a la Casa de la Cultura.

Cal recordar que des de l’àrea de Biblioteques s’impulsa el programa ‘Onda Va de Llibres’ gràcies al qual al llarg de tot l’any els onders poden gaudir de moltes activitats com a presentacions de llibres, contacontes, tallers de creació literària o els clubs de lectura per a joves i adults.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari