'Biblio Estiu' una biblioteca a Onda que prepara un estiu ple d'activitats per als més xicotets

La inscripció es realitzarà del 28 de juny al 2 de juliol per a les activitats de juliol, i del 26 al 30 de juliol per a les activitats d’agost

'Biblio Estiu' una biblioteca a Onda que prepara un estiu ple d'activitats per als més xicotets
02/07/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat ‘Biblio Estiu’, la programació d’activitats infantils que s’han organitzat per a aquest estiu des de la Biblioteca Infantil.

L’àrea de Biblioteques ha programat aquesta iniciativa amb la finalitat d’oferir als xiquets i xiquetes de la localitat una gran varietat d’activitats amb les quals gaudir de les seues vacances estiuenques. Les places són limitades a l’aforament reduït i la inscripció es realitzarà del 28 de juny al 2 de juliol per a les activitats de juliol i del 26 al 30 de juliol per a les activitats d’agost.

L’edil Vicent Bou, Regidor de l’Àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques, ha assenyalat que “a l’estiu els xiquets volen divertir-se i aprendre, per això, des de l’Ajuntament volem oferir als més xicotets de la casa unes activitats divertides, educatives i segures que podran gaudir al costat de les seues famílies”.

Programació

‘Biblio Estiu” donarà principi amb un Club de Jocs a la Biblioteca Infantil durant tots els dilluns de juliol i agost. Els dies 7 i 9 de juliol, a la Sala d’Exposicions del Centre d’Ocupació i Cultura, els més xicotets podran gaudir del contacontes ‘Conservem els nostres boscos’.

El taller de ciència, per a aprenentatge dels més xicotets, tindrà lloc els dies 16 i 21 de juliol a la Sala d’Exposicions del Centre d’Ocupació i Cultura.

La xarrada de la programació estiuenca “Bategant Junts” es realitzaran el 13 i 22 de juliol a càrrec de Carmen Pastor Olucha, assessora de BLW i lactància. Els onders podran gaudir del teatre d’ombres els dies 28 i 30 de juliol a la Sala la Cassola i de contacontes els dies 18 i 25 d’agost a la Sala d’Exposicions del Centre Ocupacional i Cultura.

L’activitat d’estimulació en l’aigua per a bebés de 5 a 12 mesos es realitzarà el 4 i 11 d’agost a la Sala d’activitats de la Biblioteca Infantil.

Finalment, la programació conclourà amb una jornada de ioga en família els dies 13, 20, 17 d’agost i 3 de setembre a la Sala d’Exposicions del Centre Ocupacional i Cultura i Sala Infantil de la Biblioteca.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari