Onda contractarà aquest estiu 39 persones a través del programa d'ocupació Nova Oportunitat

Onda contractarà aquest estiu 39 persones a través del programa d'ocupació Nova Oportunitat
27/05/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, dins de l’ambiciós pla d’ocupació ‘Nova Oportunitat’, contractarà aquest estiu a 39 persones desocupades i veïns d’Onda amb una inversió total de 132.600 euros, cofinançada parcialment pel Servei Públic d’Ocupació Estatal. El consistori costejarà també els equips de Protecció Individual i totes les mesures preventives.

En concret, es convoquen 28 contractes durant un mes per a fomentar l’ocupació agrària, la tasca de la qual serà la neteja de camins; i d’altra banda 11 places de tres mesos de duració per a reforçar els serveis municipals amb cinc peons de brigada, un tècnic de comunicació audiovisual, un tècnic d’activitats esportives, dues educadores infantils per a activitats de biblioteca i dos auxiliars a domicili per a serveis socials.

Sobre aquest tema, el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha apuntat que “en aquests moments difícils els governs hem de fer un esforç per incentivar l’ocupació i oferir una oportunitat als veïns que més el necessiten. En paral·lel, també estem ajudant a les empreses ondenses a fomentar la contractació amb ajudes i plans d’ocupació per a reactivar l’economia”.

Inscripció en LABORA

Totes les persones interessades hauran d’estar inscrites prèviament com a demandants d’ocupació a través del servei de LABORA de la Generalitat Valenciana. En unes setmanes, l’Ajuntament realitzarà una oferta d’ocupació a Labora i serà aquest servei el que li enviarà la llista de persones inscrites i empadronades a Onda que considere necessàries per a cobrir els llocs de treball oferits.

Per a la inscripció en LABORA els ciutadans poden telefonar al 012 o bé sol·licitar-ho a través de la web www.labora.gva.es Així mateix, l’Ajuntament d’Onda també ha habilitat un telèfon de contacte (672 691 327) i correu electrònic (anavarromora@onda.es) per a resoldre tots els dubtes dels interessats en aquestes places.

Pla Nova Oportunitat

Amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives va nàixer l’ambiciós pla d’ocupació ‘Nova Oportunitat’ de l’Ajuntament d’Onda. Es tracta de la major iniciativa posada en marxa fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els ondenses a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Cal recordar que aquest pla contempla huit línies d’actuació que s’agrupen entre beques formatives i plans d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari