El Museu del Taulell d'Onda incorpora els Alfa d'Or 2024 a la seua col·lecció d'innovació

Els projectes guanyadors pertanyen a les empreses RealOnda, Fustecma i Ingeneo

El Museu del Taulell d'Onda incorpora els Alfa d'Or 2024 a la seua col·lecció d'innovació
24/05/2024 -

El Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda ha celebrat l’acte de recepció dels tres projectes guanyadors dels prestigiosos premis Alfa d’Or entregats en l’última edició de CEVISAMA 2024. A partir d’ara formaran part de la col·lecció museística les propostes d’innovació de les companyies RealOnda, Fustecma i Ingeneo.

L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester i el president de la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV), Alfredo González Peña; al costat de representants de les tres empreses guanyadores i de l’Associació espanyola de fabricants de taulells i paviments ceràmics (Ascer), Associació espanyola de tècnics ceràmics (ATC) i l’Associació empresarial que reuneix els productors espanyols de fregides, esmalts i colors ceràmics (ANFFECC).

En el seu discurs, Ballester ha declarat: “Enhorabona a la ondense RealOnda i a Ingeneo i Fustecma per aquest merescut premi i gràcies per mantindre viva la flama de l’inconformisme i per buscar sempre l’excel·lència empresarial”. “Perquè si aquest sector ha aconseguit generar tanta riquesa en la nostra terra, no és per casualitat, es deu al talent, al treball i a l’obstinació per millorar sempre dels nostres empresaris”, ha afegit.

Així mateix, l’alcaldessa ha recordat les nombroses polítiques dutes a terme per la seua corporació per a fer costat al taulell a través del pla Onda Logistic com la modernització dels polígons, els serveis personalitzats, els incentius fiscals de fins al 95%, l’oficina d’acceleració empresarial i les ajudes a la contractació de fins a 4.000 euros per treballador.

Projectes guanyadors

En aquesta edició, destaquen tres projectes excepcionals per la seua innovació i excel·lència en les seues respectives àrees. En primer lloc, RealOnda pel seu innovador producte d’esmaltat selectiu, que ofereix una precisió sense precedents en l’aplicació d’esmalts, millorant la qualitat i personalització dels productes ceràmics i optimitzant els processos de producció. Premiat també Ingeneo pel seu projecte OXYECO, que incorpora tecnologies avançades per a reduir l’impacte ambiental en processos industrials, promovent pràctiques més netes i eficients com l’alta eficiència en forns de fregida. Finalment també Fustecma pel seu sistema de digitalització de showrooms ceràmics, que transforma la presentació i comercialització de productes ceràmics mitjançant una experiència d’usuari interactiva i personalitzada.

Cal recordar que el Museu del Taulell Manolo Safont compta amb un espai per a custodiar i exposar els projectes guanyadors dels Alfa d’Or. Des de 1977, té en la seua col·lecció 209 guardons, dels 277 que s’han entregat als guanyadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari