Estela Badenes renuncia a la seua acta de regidora a Onda

Estela Badenes renuncia a la seua acta de regidora a Onda
12/01/2023 -

L’Ajuntament d’Onda informa que la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha presentat aquest matí per registre d’entrada la seua renúncia a l’acta de regidora d’aquest Ajuntament seguint recomanació mèdica.

El Ple ordinari del mes de gener, que se celebrarà dimecres que ve 18 de gener, ratificarà la baixa de l’edil i, tot seguit, la Secretaria Municipal sol·licitarà a la Junta Electoral Central l’acta del següent candidat en la llista del Partit Popular, Vicente Ramón Peris, qui prendrà possessió com a regidor, una vegada rebuda l’acta, en la successiva sessió plenària.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat de Badenes el seu “compromís, dedicació i lliurament” als onders durant els últims tres anys i mig i ha destacat la infinitat de projectes duts a terme en matèria d’Educació i Formació. “Estela ha complit amb escreix l’objectiu que ens marquem d’invertir en la millor formació i educació de qualitat per a tots els onders, amb especial atenció a la infància, i aquest Ajuntament sempre li estarà agraït pel seu llegat i servei a la ciutat d’Onda”.

Per part seua, Badenes ha recalcat que “han sigut més de tres anys meravellosos, compartits amb companys i creixent com a persona, duent a terme un projecte extraordinari que requereix una dedicació completa, que personalment no m’és possible continuar dedicant. Ha sigut una decisió dolorosa i difícil, si bé, existeixen circumstàncies personals que han canviat i entenc que aquest projecte mereix el 100% de lliurament”.

Badenes també ha volgut agrair tant a les institucions, al funcionariat, als companys de corporació, als centres educatius, a ondes i en general a aquelles persones que l’han acompanyada durant aquest temps, però sobretot als companys de partit, “gràcies per l’afecte i el suport durant aquests anys, perquè la unió fa la força i perquè les ganes de treballar i el talent el demostreu en cada acte, en cada projecte i cada dia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari