La 'Fira de Sant Miquel' torna amb força a Onda amb comerç, música, gastronomia i tallers infantils

La 'Fira de Sant Miquel' torna amb força a Onda amb comerç, música, gastronomia i tallers infantils
15/09/2021 -

La tradicional Fira de Sant Miquel torna amb força als carrers d’Onda, del 24 al 26 de setembre, amb un complet programa d’activitats per a tots els públics. Així, la plaça del Pla i el Raval de Sant Josep acolliran 27 llocs comercials i 6 casetes gastronòmiques que obriran des de les 11 hores fins a mitjanit. A més, s’instal·larà un escenari per a dur a terme actuacions musicals en la zona d’hostaleria, on els clients hauran de romandre asseguts, mentre que la plataforma del Raval s’aprofitarà per a desenvolupar els múltiples tallers i activitats infantils.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, acompanyada pels representants d’Onda Centre Comercial, Mari Carmen Salas i Daniel Herreros, i d’HosturiOnda, Alina Nita, ha presentat aquest matí tota la programació que arrancarà el divendres 24 a les 19 hores amb l’obertura de la fira. “És hora de tornar al carrer de manera responsable i valorar al teixit comercial i hostaler local, i per això recuperem la nostra fira comercial adaptant-nos a la nova situació”, ha explicat l’edil.

Entre les actuacions musicals destaquen la cantant local Ryma Melody, Oculta’s Dj i Ruth Baker, Anora Kito, Ibèria Submergida (tribut a Herois del Silenci), Trobadorets o Gustavo Paradyse. A més, també actuarà el grup local de ball Onda Balla. D’altra banda, els més xicotets podran gaudir de diversos tallers de manualitats, slime, cuina, pintacares, contacontes en anglés o globotraca. Així mateix, la Policia Local, qui també disposarà d’una caseta pròpia, organitzarà un circuit infantil d’educació viària el dissabte i diumenge al matí. Tota la programació es pot consultar en www.onda.es

Horaris

La fira obrirà el divendres 24 de setembre, en horari de 19.30 a 23.00 hores i l’Ajuntament durà a terme activitats d’animació durant tot el cap de setmana. El dissabte el recinte firal estarà obert d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 23.00 hores, mentre que el diumenge obrirà d’11.00 a 14.00 i de 17.30 a 21.00 hores. Per part seua, la zona d’hostaleria, coneguda com ‘La Miqueleta’, podrà obrir de manera ininterrompuda fins a les 00 hores.

En tot el recinte s’hauran de seguir les normes de seguretat i prevenció davant la Covid-19 com l’ús obligatori de màscara, la prohibició de fumar i beure i menjar fora de la zona delimitada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari