El festival de teatre 'Ple de Titelles' arriba a Onda per a apostar pel turisme familiar

L’Ajuntament programa la tercera edició d’aquesta iniciativa durant el 23 i 24 de juliol al castell de les 300 torres

El festival de teatre 'Ple de Titelles' arriba a Onda per a apostar pel turisme familiar
05/07/2021 -

Els titelles envairan el castell de les 300 torres durant el cap de setmana del 23 i 24 de juliol coincidint amb l’esperada tercera edició del gran festival de teatre infantil ‘Ple de Titelles‘. Després de la pandèmia, l’Ajuntament d’Onda ha recuperat aquesta iniciativa, emmarcada en la campanya ‘Un estiu al castell‘ amb l’objectiu d’impulsar el turisme familiar durant aquest estiu i, així, dinamitzar l’economia local.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, al costat de la companyia de titellaires de la Vall d’Olba, Projecte Caravana, han presentat aquest matí la programació del festival, que serà gratuït fins a completar aforament i comptarà amb totes les mesures preventives anti Covid 19.

“Portem a Onda les millors companyies de titelles del país per a oferir un espectacle de gran qualitat tant per a xiquets com per a majors en un enclavament excepcional com és el nostre castell”, ha apuntat Balla, qui ha afegit que “és hora que la cultura i les arts escèniques tornen a omplir de diversió i emocions les nostres ciutats”.

Programació

El festival donarà principi el divendres 23 de juliol, a les 18h, amb la companyia amfitriona, Projecte Caravana, que oferirà un taller de construcció de titelles per a tota la família. A les 20h la companyia Filant titelles, amb més de 20 anys de trajectòria, presentarà un preciós espectacle de titelles de fil i guant basat en la famosa novel·la de Lewis Carrol, ‘Alícia al país de les meravelles’. A la nit, a les 22.30 hores, companyia sevillana “A la sombrita” tancarà la jornada amb ‘Contes de poques llums’, que va obtenir quatre candidatures als premis Max en 2013.

El dissabte 24 de juliol, el públic podrà gaudir de nou, de 18 a 20 hores, dels tallers de construcció de titelles. Li seguirà, a les 20 hores, la companyia madrilenya El retaule de la finestra, amb el seu espectacle ‘El gat amb botes’, una proposta de titelles de guant i titelles de vareta. El fermall d’or el posarà a les 22.30 hores la companyia La Tartana Teatre, reconeguda amb el Premi Nacional de Teatre per a la Infància ASSITEJ 2019 i un Premi Max de les Arts Escèniques en 1998, amb el seu espectacle ‘El racó dels titelles’, un teatre d’ombres, marionetes i actors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari