L'Ajuntament d'Onda inicia la inscripció de l'Escoleta d'Estiu per a facilitar la conciliació familiar i laboral

L'Ajuntament d'Onda inicia la inscripció de l'Escoleta d'Estiu per a facilitar la conciliació familiar i laboral
11/06/2020 -

L’Ajuntament d’Onda obri el període d’inscripció per a l’Escoleta d’Estiu, que es realitzarà des de principis de juliol fins al 4 de setembre amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar entre els ondenses.

La regidora d’Educació, Estela Badenes ha destacat el seu compromís amb les famílies ondenses, ja que “ens comprometem a la conciliació oferint garantia de seguretat enfront de l’excepcionalitat d’aquesta crisi sanitària”.

Així mateix, Badenes ha assegurat: “és necessari oferir aquest servei educatiu per a les famílies que per treball o perquè no els és possible deixar als seus fills a cura d’altres familiars. Per això, estem treballant intensament perquè els xiquets ondenses i les seues famílies tinguen la tranquil·litat que enguany l’Escoleta oferirà el servei adaptant els protocols higienicosanitaris que s’estableixen des de la Conselleria de Sanitat”.

La preinscripció es realitzarà de manera telemàtica a través de la web de l’Ajuntament d’Onda, a partir del 10 de juny, a les 17 hores fins al 14 de juny, a les 23.59 hores. L’empresa que gestiona l’Escoleta d’Estiu és Irela Lleuresport.

Els terminis de preinscripció, així com els terminis de matrícula i la documentació necessària són requisits imprescindibles, per la qual cosa haurà de formalitzar-se en els terminis establits amb la finalitat de confirmar la plaça.

Una vegada es realitze la preinscripció, les llistes definitives de l’Escoleta d’Estiu, podran consultar-se en la web de l’Ajuntament d’Onda la setmana vinent, al costat de les llistes, es podran consultar els terminis de matrícula i la documentació necessària per a formalitzar la mateixa.

Respecte a l’edició anterior, es mantenen les tarifes i les bonificacions, el preu general per a un fill únic sàrria de 3,60 euros/dia, si és el segon germà, serà de 2,88 euros/dia i si són família nombrosa, monoparental, d’acolliment o educadora serà 2,70 euros/dia.

Mesures de seguretat

Segons el protocol de la Conselleria de Sanitat publicat per a activitats de temps lliure i oci educatiu, l’Escoleta d’Estiu es realitzarà en subgrups de màxim 9 participants atesos per un monitor responsable.

Els alumnes que presenten condicions de salut que els facen més vulnerables per la Covid-19, com per exemple malalties cardiovasculars, pulmonars, cròniques o altres, hauran de presentar un certificat mèdic que acredite que la seua condició clínica està controlada i que seguiran una mesures de protecció rigoroses.

Per a participar en l’Escoleta, els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional hauran de presentar un informe mèdic que acredite que no formen part de cap grup de risc per Covid-19.

A més, serà requisit indispensable que tant els xiquets com els professors mantinguen la distància de seguretat de 2 metres entre participants. Si no fóra possible mantenir la distància tots els xiquets hauran d’assistir amb l’equip de protecció adequat.

En aquelles situacions en les quals siga imprescindible el contacte físic amb l’alumnat, l’educador utilitzarà màscares i pantalla facial enfront d’esquitxades i guants.

D’altra banda, el servei de menjador no ofereix les garanties higienicosanitàries, per la qual cosa no es podrà oferir a les famílies en aquesta excepcional ocasió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari