Les àrees industrials i les EGM d'Onda sumen 510.000 euros en ajudes de l'IVACE i Ajuntament

A més, el Baixador de Betxí UI-8 aconsegueix més de 31.000 euros en suport econòmic destinat a projectes de millora industrial

Les àrees industrials i les EGM d'Onda sumen 510.000 euros en ajudes de l'IVACE i Ajuntament
27/05/2024 -

Les Entitats de Gestió i Modernització d’Onda El Romeral SUD-14, Entre Ríos SUD-13 i Nord 2 han sigut beneficiades amb ajudes de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a finançar els seus projectes. Estes ajudes sumen un total de 478.795,50 euros, cobrint el 80 % del cost total. Això es traduïx en una subvenció de 383.036,40 euros, mentre que la resta del finançament prové de fons propis.

A més, la zona industrial Baixador de Betxí UI-8 ha aconseguit un import de 31.856,83 euros, dels quals 22.426,61 euros estan subvencionats. Este suport econòmic està destinat a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics del municipi.

En esta línia, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha ressaltat: “Estes subvencions de l’IVACE són un reconeixement a l’esforç continu de l’Ajuntament per millorar les nostres àrees industrials i fer d’Onda un referent en competitivitat i sostenibilitat empresarial”. “En este equip de govern creiem que la modernització de les nostres infraestructures industrials és clau per a atraure noves inversions i fomentar el desenvolupament econòmic local. Sens dubte, estos projectes permetran a les nostres empreses operar en un entorn més eficient i tecnològicament avançat”, ha afegit.

Projectes subvencionats

Estes iniciatives busquen enfortir el teixit industrial d’Onda, promovent un entorn més competitiu i millor equipat per a les empreses locals. Entre els projectes subvencionats es troben actuacions com a millores en la senyalització horitzontal i vertical de carrers i trànsit, la millora viària, la implementació d’un punt de recàrrega de vehicles i la creació d’una eina web, a més de la millora de l’enllumenat públic en El Romeral SUD-14.

En el Baixador de Betxí UI-8, es contempla la implementació d’accions per a la millora de la mobilitat urbana, juntament amb millores en l’enllumenat públic i la senyalització horitzontal i vertical de carrers. Per a Entre Ríos SUD-13, es destinen recursos per a la millora de l’enllumenat públic i del subministrament elèctric amb tecnologia LED, la seguretat del polígon així com nova senyalització i millora viària de carrers a més de la creació d’una nova eina web.

Finalment, en Nord 2, entre altres actuacions, es preveu la instal·lació de fibra òptica i altres serveis cablejats, a més de la creació d’una eina web, la millora viària i la senyalització de carrers.

Estos projectes d’inversió tenen com a objectiu principal millorar la competitivitat i la capacitat d’atracció de les àrees industrials d’Onda. A través de la modernització d’infraestructures i la dotació de serveis avançats, es busca fomentar el creixement econòmic, augmentar l’eficiència operativa, promoure la sostenibilitat i facilitar la innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari