Onda obrirà el curs escolar amb els centres Baltasar Rull, Mestre Caballero i Pio XII reformats i desinfectats

Onda obrirà el curs escolar amb els centres Baltasar Rull, Mestre Caballero i Pio XII reformats i desinfectats
11/08/2020 -

El pròxim 7 de setembre, dia en què arranca el curs escolar, els alumnes dels centres educatius Baltasar Rull, Mestre Caballero i Pio XII es trobaran amb els col·legis reformats i totalment desinfectats gràcies a les actuacions que està duent a terme l’Ajuntament d’Onda dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

El consistori ha avançat els diners de les obres, a expenses que després l’administració autonòmica complisca amb el seu compromís, per a garantir que començaren en termini i acabaran abans de l’inici del curs amb la condició que no afectaren la seguretat dels alumnes i docents ni a la qualitat educativa.

La regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes, ha supervisat aquest matí les obres per a comprovar que s’estan executant conforme els terminis establits i ha anunciat que, “una vegada finalitzades les actuacions es procedirà a netejar a fons i desinfectar totes les instal·lacions per a minimitzar els riscos de contagi per Covid-19 entre la comunitat educativa. La salut i l’educació dels nostres alumnes són la nostra màxima prioritat”.

En concret, en el CEIP Baltasar Rull estan treballant al voltant de 12 persones que s’encarreguen de reformar i adequar les zones exteriors, condicionant la zona enjardinada i construint un magatzem per al gimnàs, així com ampliant la cuina.

En el CEIP Mestre Caballero compten amb 6 obrers que actuen en la zona de circulació exterior amb una coberta entre edificis i, per part seua, en el CEIP Pio XII també s’està remodelant la zona exterior de l’edifici mitjançant la construcció d’una rampa d’accés, pintat de pati amb producte antilliscant, un mur de contenció i la formigonada dels parterres d’arena, en el qual estan treballant 5 operaris.

D’altra banda, la setmana que ve s’aprovarà en Junta de Govern l’aprovació definitiva del projecte d’ampliació de la Secció de l’IES Serrà d’Espadà, licitat per un valor de 5.674.822 euros.

Inversió total

La inversió total que la Generalitat Valenciana s’ha compromés a assumir en els centres educatius d’Onda ascendeix a 6,3 milions d’euros, incloent-hi l’ampliació de la Secció Serra d’Espadà, per a la qual es destinarà la major part del pressupost. Hui dia, el Consell no ha efectuat cap ingrés per a escometre totes les actuacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari