Onda amplia el servei gratuït per als estudiants per al curs 2021/2022

El Carnet Municipal de l’Alumnat inclou una línia regular a triar entre Vila-real/ Castelló o Castelló/ UJI en dies lectius

Onda amplia el servei gratuït per als estudiants per al curs 2021/2022
11/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat en Junta de Govern el nou conveni amb la companyia ‘Autobusos Furió’ mitjançant el qual continuarà prestant el servei de transport gratuït per als estudiants onders universitaris i de cicles formatius durant el curs 2021/22. Com a novetat, després d’escoltar les demandes dels joves, el govern municipal ha incrementat la inversió, fins als 94.108 euros, amb la condició de millorar el servei i ampliar els horaris, els quals es podran consultar d’ací a poc temps en la web municipal.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha explicat que “hem escoltat les demandes dels joves i hem incrementat la inversió per a poder ampliar horaris, així continuem treballant a complir el nostre compromís amb els joves d’Onda, reduint la distància, temps del trajecte i millorem la qualitat educativa“. L’edil també ha recordat que “encara que el transport interurbà és competència de la Generalitat, des de l’Ajuntament no podem quedar-nos de braços plegats perquè centenars d’onders no disposen de mitjà de transport fins al centre d’estudis”.

Carnet Municipal de l’alumnat

En aquest sentit, el consistori ja ha obert el termini de sol·licituds per al Carnet Municipal de l’Alumnat per a pròxim el curs, el qual els permetrà fer ús del transport gratuït a la Universitat Jaume I i centres formatius de Castelló o Vila-real. Fins a 250 joves estudiants empadronats a Onda que tinguen entre 16 i 35 anys es podran beneficiar d’aquest servei, que inclou una línia regular a triar entre Vila-real/Castelló o Castelló/UJI en dies lectius, entre els mesos de setembre a juliol de 2022.

Aquest tràmit es pot realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (seu.onda.es) fins al pròxim 31 d’octubre i hauran d’acompanyar la sol·licitud amb una foto de carnet i còpia de la matrícula d’estudis post-obligatoris per al curs 2021/22. Una vegada acceptat, el bo de transport es podrà recollir en el Local d’associacions (carrer La Safona, 22). Aquest document serà personal i intransferible i s’haurà de presentar acompanyat del DNI.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari