Onda anima als seus veïns a engalanar balcons i façanes amb el primer 'Concurs de decoració nadalenca'

Onda anima als seus veïns a engalanar balcons i façanes amb el primer 'Concurs de decoració nadalenca'
24/11/2022 -

Els veïns d’Onda tenen un nou al·licient per a engalanar els seus balcons i façanes per Nadal gràcies al primer ‘Concurs de decoració nadalenca’ promogut per l’Ajuntament d’Onda. Aquesta iniciativa de participació ciutadana comptarà amb dues categories: col·lectiva, per a comunitats de veïns que vulguen col·laborar en conjunt, i particular, per a onders que preferisquen decorar solament la seua casa.

Per a les candidatures col·lectives es tindran en compte les decoracions d’edificis, façanes, carrers o places, sempre que no interrompen el trànsit per als vianants o de vehicles. El seu primer premi ascendirà a 1.500 euros; el segon, a 750 i el tercer, a 500. Per als particulars es valoraran balcons, portes, finestres, façanes de casa i jardins exteriors. En aquest cas, les tres millors decoracions rebran 1.000, 500 i 250 euros.

Sobre aquest tema, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Promoció Econòmica, María Baila, ha declarat que “aquest concurs és la millor oportunitat per a vestir de gala els carrers d’Onda en aquestes dates tan assenyalades”. “Volem fer partícips als veïns, fomentar el seu treball en comú i estimular les decoracions fetes amb materials reciclats”, ha assenyalat.

Criteris

El jurat que valorarà les candidatures tindrà en compte el disseny d’aquestes, la seua originalitat, la il·luminació, el foment dels valors locals, l’ús de materials reciclats i el contingut didàctic.

Per a participar en el concurs és necessari emplenar l’imprés de sol·licitud de participació disponible a l’Ajuntament i descarregable en la seua pàgina web (onda.es).

Una vegada realitzat aquest tràmit, cal adjuntar tres fotografies de la decoració en el registre d’entrada del Consistori mitjançant una sol·licitud general. Les imatges podran enviar-se fins al dia 21 de desembre. En les obres i decoracions exposades i presentades a concurs haurà de reflectir-se el seu nom: ‘Nadal 2022’. A més, per a poder optar als premis cal mantindre els espais decorats entre el 15 de desembre i el 7 de gener per a tot aquell que vulga observar-los.

Consulta totes les bases en el lloc web de l’Ajuntament d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari