Onda atendrà les propostes dels joves amb un nou servei de dinamització juvenil

L’Ajuntament incorpora un nou perfil professional i llança un curs de Monitor de Temps Lliure

Onda atendrà les propostes dels joves amb un nou servei de dinamització juvenil
25/08/2021 -

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Onda reforçarà les labors que es realitzen en ‘El Casal Jove‘ del municipi amb la incorporació d’un nou perfil professional que realitzarà les funcions de dinamització juvenil. El principal objectiu de l’equip de govern és millorar els serveis municipals per a així poder involucrar als joves en els processos de participació ciutadana i poder oferir jornades formatives adequades als seus interessos.

Aquest projecte, que està subvencionat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), comptarà amb la col·laboració d’un professional encarregat de la creació d’un Pla Jove Territorial. Per a això, durant els pròxims mesos, analitzarà la realitat del municipi, organitzarà un Fòrum Jove en el qual s’escoltaran les peticions i propostes dels joves onders i plasmarà els resultats en la redacció del pla. A més, també s’encarregarà de plantejar i dur a terme accions vinculades al desenvolupament dels joves com el foment de la participació, l’educació en valors, les bones pràctiques i les accions de voluntariat en les quals poden participar.

Sobre aquest tema, el regidor de l’àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques de l’Ajuntament d’Onda, Vicent Bou, ha assenyalat la importància d’escoltar els joves i ha destacat que “des de l’Ajuntament continuarem apostant pels joves onders i volem a conéixer tots els seus interessos per a oferir-los les eines necessàries per a ajudar-los en el seu desenvolupament personal”.

Curs de Monitor de Temps Lliure

En paral·lel, l’Ajuntament ha posat en marxa la convocatòria d’inscripcions per a un nou curs oficial de Monitor d’Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil que es realitzarà en divendres i dissabte, des de l’1 d’octubre al 5 de desembre de 2021.

D’aquesta manera, l’Ajuntament proporcionarà una preparació adequada a totes aquelles persones interessades en l’animació del temps lliure juvenil a través de quatre mòduls. Cal destacar que aquest curs està homologat per l’IVAJ i comptarà amb una borsa de treball a la qual podran accedir tots els alumnes que superen les activitats previstes.

El Casal Jove i el local d’associacions són els llocs en els quals es desenvoluparan les sessions presencials, mentre que l’alumnat podrà accedir a una Aula Virtual per a seguir les sessions en línia. A més, si la situació sanitària ho permet, es realitzarà una acampada en la qual es reforçaran els continguts apresos durant el curs.

Les persones interessades ja poden inscriure’s en la pàgina web www.carpevitae.org en la qual trobaran més informació sobre els continguts del curs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari