Onda avança en la remodelació i posada en valor del Molí de la Mona

L’Ajuntament continua amb les obres de regeneració d’aquest edifici que sumarà un nou espai per als onders

Onda avança en la remodelació i posada en valor del Molí de la Mona
29/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat una nova fase de les obres del projecte de regeneració i posada en valor de l’enclavament del Molí de la Mona, una zona que compta amb 190 metres quadrats de superfície i que es trobava en estat d’abandó i degradació.

Aquesta obra suposa l’inici de la segona edició del pla d’embelliment urbà i millora de l’accessibilitat, Onda Bonica, amb el qual el govern municipal actua en aquelles zones que presenten un estat degradat per a poder regenerar-les.

En concret, s’ha actuat en la demolició del mur exterior; en la neteja i desbrossament del terreny i en la consolidació del mur de la conducció elevat d’aigua del molí. Així mateix, les obres continuaran amb la reorganització de l’espai amb la plantació d’arbres i gespa per a generar una nova zona verda; i s’instal·larà mobiliari urbà i enllumenat per a convertir la zona en un espai d’esplai i de trobada per als veïns.

Aquesta obra, que s’està realitzant amb un pressupost base de licitació que ascendeix als 47.500 euros, està duent-se a terme gràcies als treballs de l’empresa constructora local Grup Baymar. A més, per a aquest projecte s’utilitzarà material ceràmic a càrrec de la signatura ondera Prissmacer.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, després de supervisar les obres al costat del regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, i el representant de la constructora, ha valorat positivament l’evolució de les obres i ha assenyalat que “volem rescatar el patrimoni de tots els onders que durant anys s’ha deixat perdre. És el moment de recuperar el valor i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”.

Millora dels barris

En paral·lel, després de reunir-se i atendre les peticions dels residents dels barris El Colador i Monteblanco, l’equip de govern de Carmina Ballester ha executat obres de millora en totes dues zones.

Concretament, en el barri del Colador s’ha renovat la pista esportiva, s’ha instal·lat un parc infantil i s’ha millorat la il·luminació amb fanals led, així com s’han instal·lat guals per a reduir la velocitat del trànsit. D’altra banda, s’han instal·lat nous senyals en el barri del Monteblanco per a limitar la velocitat i millorar la seguretat ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari