Onda serà candidata als premis 'Vils en flor' per la seua aposta per l'embelliment floral i enjardinament dels carrers i places

El jurat d’Asfplant avalua les zones verdes de la ciutat i les polítiques de l’Ajuntament en matèria de sostenibilitat

Onda serà candidata als premis 'Vils en flor' per la seua aposta per l'embelliment floral i enjardinament dels carrers i places
22/07/2021 -

La ciutat d’Onda serà candidata als premis que atorga l’Associació professional de flors, plantes i tecnologia hortícola de la Comunitat Valenciana (Asfplant) per la seua aposta per l’embelliment floral i enjardinaments dels carrers i places públiques. L’Ajuntament es va adherir a la iniciativa ‘Viles en flor‘ que promou aquest organisme amb l’objectiu de valorar els espais verds, el desenvolupament urbà sostenible i la conscienciació ciutadana sobre l’entorn natural.

Fruit d’això, aquesta setmana la ciutat ha rebut la visita del jurat d’Asfplant que ha avaluat les zones verdes de la ciutat i les polítiques del govern municipal en matèria de sostenibilitat. A l’octubre es donaran a conéixer els reconeixements en una gala on s’atorgarà des d’una flor, el reconeixement mínim, a quatre, el guardó més gran.

A més de millorar el benestar de la ciutadania, la iniciativa ‘Vils en flor’ també pretén impulsar la imatge dels municipis i els seus encants de cara a visitants i turistes, així com generar espais de formació i reflexió sobre la gestió sostenible, tenint en compte les relacions socials intergeneracionals.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, María Baila, ha destacat que “fem un xicotet pas més en la nostra ferma aposta per fer d’Onda una ciutat més verda, ecològica, sostenible i més agradable per a viure”.

Onda 2030

Aquesta política s’emmarca dins de l’aposta del municipi pel desenvolupament del Pla d’acció Onda 2030, d’acord amb els 17 objectius de desenvolupament sostenible de l’ONU que se centren en el creixement sostenible del territori i en la protecció del medi ambient per a millorar la qualitat de vida.

Cal destacar que l’Ajuntament va posar en marxa un procés de participació ciutadana en el qual més de 80 veïns han pogut oferir les seues propostes per al desenvolupament de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari