Onda dinamitza el seu parc empresarial amb una inversió de més d'1,4 milions d'euros

Amb aquesta inversió es busca l’atracció de talent i valorar els més de 12 milions de metres quadrats

Onda dinamitza el seu parc empresarial amb una inversió de més d'1,4 milions d'euros
02/09/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat en Junta de Govern realitzar una inversió de més d’1,4 milions d’euros, destinats a millorar i dinamitzar l’àrea industrial ondera dels 15 polígons que la componen.

Totes aquestes millores tenen com a objectiu dotar al parc industrial del municipi d’unes infraestructures de qualitat i unes condicions a l’altura del projecte Onda Logistic. Així, aquesta inversió té com a propòsit fomentar la competitivitat de la zona i dinamitzar l’economia ondera.

Les tasques se centraran en la instal·lació de fibra òptica en el polígon El Colomer, amb una inversió de 142.500 euros; en l’emplaçament d’un circuit tancat de càmeres de televisió connectades a la Policia Local les 24 hores del dia, en la Trencadella, Miralcamp, Sis Quarts i Baixador de Betxí, que ascendeix a 112.000 euros; en la millora de l’enllumenat públic a través de la instal·lació de lluminària LED, amb la finalitat d’augmentar la sostenibilitat i seguretat, i reduir el preu de la factura de la llum, aconseguint la xifra de 615.980 euros; en la posada en marxa i millora del servei contra incendis en tots els polígons industrials, amb 151.303 euros; en la millora de les zones verdes, 208.600 euros; i en la senyalització horitzontal i vertical en tota l’àrea industrial, a través d’una inversió de 187.158 euros.

D’aquesta manera, les xifres ascendeixen a un total d’1.417.479 euros, dirigits a millorar el parc industrial i empresarial d’Onda i que això es traduïsca en una atracció de nous inversors, així com en un augment de la competitivitat i en un foment de l’ocupació de qualitat. Les millores donaran principi aquesta mateixa setmana i es preveu la seua fi abans d’acabar el present 2021.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat que “farem tot el que siga a la nostra mà per a dotar als polígons d’Onda de les millors condicions perquè els inversors instal·len les seues empreses en el nostre municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari