Onda executa noves inversions de millora i modernització de les àrees industrials per 1,4 milions d'euros

L’Ajuntament instal·la nova senyalització i hidrants contra incendis per a sumar competitivitat als polígons

Onda executa noves inversions de millora i modernització de les àrees industrials per 1,4 milions d'euros
12/09/2021 -

L’Ajuntament d’Onda segueix avant amb la seua aposta inversora per a millorar i modernitzar totes les àrees industrials de la ciutat a fi de sumar competitivitat a les empreses i atraure nous negocis. Així, en aquests moments s’estan executant noves actuacions com la instal·lació de més de 100 hidrants per a actuar contra incendis, tasques de pintura i la col·locació de nova senyalització horitzontal i vertical.

Quant a l’emplaçament dels nous hidratants, l’objectiu és aconseguir un servei contra incendis en tots els polígons, i per a això, el consistori ha invertit 151.303 euros. Per part seua, la millora i pintura de la senyalització horitzontal i vertical, persegueix reduir els accidents de trànsit i, a aquesta acció, s’han destinat un total de 187.158 euros. No obstant això, aquestes no són les úniques tasques de millora previstes, ja que també està en procés la implantació de fibra òptica, la instal·lació de càmeres connectades les 24 hores a la Policia Local, així com lluminària LED, la millora i ampliació de les zones verdes, i el subministrament d’aigua potable. Totes aquestes accions sumen una inversió total d’1,4 milions d’euros.

Aquests treballs, que contribuiran al fet que la zona industrial tinga una imatge renovada i millors serveis, s’emmarquen dins del pla d’acció dirigit a fomentar la competitivitat de l’àrea i les seues infraestructures, així com a la millora i modernització de les àrees industrials que componen el sòl onder. Els principals polígons en els quals s’estan desenvolupant, de moment, són el Baixador de Betxí, El Colador, El Romeral, Les Forques, Sonella, El Colomer, El Palmerar, Miralcamp, Sis Quarts, Entre Ríos, La Trencadella i Corral Roig.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha comentat que “aquest govern municipal no descansarà ni un minut a l’hora de dur a terme obres necessàries i millores en les nostres infraestructures i serveis per a les nostres empreses. Perquè en aquest món tan globalitzat i competitiu necessitem tindre el millor entorn empresarial perquè continuen arribant noves inversions i, amb elles, més ocupacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari