Onda estrena temporada formativa amb tres nous cursos orientats al col·lectiu jove

El consistori ofereix una formació personalitzada i totalment pràctica adaptada a les exigències del mercat laboral

Onda estrena temporada formativa amb tres nous cursos orientats al col·lectiu jove
18/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’Agència d’Ocupació i Formació Onda Inserida, obri la seua temporada formativa amb el llançament de tres nous cursos: ‘Speaking Upper Intermediate‘, Com superar la teua entrevista de treball’ i ‘Troba treball des del teu mòbil’. Es tracta d’accions formatives dirigides especialment al col·lectiu jove, de cara a reforçar les seues aptituds i competències en el seu inici en el món laboral.

L’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha explicat que “aquest govern municipal no pararà en la seua aposta per la formació, el talent i l’ús dels onders, perquè sabem que és la millor inversió per a garantir un futur millor i amb més oportunitats per a tots“.

Quant al curs d’anglés, aquest té un vessant totalment pràctic i a través del mateix es treballarà específicament la conversa oral. La finalitat és que els participants siguen capaços de desembolicar-se en l’idioma en el terreny laboral. La data d’inscripció es va obrir el dilluns 16 i es tancarà el pròxim 15 de setembre.

Per part seua, ‘Troba treball des del teu mòbil’ i ‘Com superar la teua entrevista de treball’ són dos tallers mitjançant els quals el col·lectiu jove reforçarà les seues aptituds i habilitats en el seu enlairament cap al món laboral. Amb activitats pràctiques i adaptades a les necessitats actuals, l’alumnat veurà millorada la seua ocupabilitat en tots els àmbits. Les places són limitades i les inscripcions es van obrir dilluns passat 16 i romandran obertes fins al dia abans de cadascuna de les tres edicions de cada taller (5, 6, 12, 13, 21 i 22 de setembre).

Tota la informació sobre les accions formatives i inscripcions es pot consultar en la web ondainserta.es

Onda Inserida

La temporada formativa, que donarà inici el mes de setembre, continuarà tenint com a seu l’Agència d’Ocupació Onda Inserida (antic col·legi Monteblanco). La finalitat última d’aquest ambiciós pla formatiu és aportar als onders coneixements necessaris i adaptats a la demanda laboral actual per a sumar preparació i aconseguir oportunitats d’ocupació.

Les pròximes activitats formatives s’orientaran cap al maneig de carretó, plataforma elevadora, treballs d’altura, gestió de magatzem, manipulació d’aliments, informàtica, disseny de currículum i tècniques d’ocupació, gestió comptable i idiomes, entre moltes altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari