Onda afavoreix la conciliació laboral amb la Escoleta de Nadal de la qual es beneficiaran més de 50 famílies

L’Ajuntament amplia l’horari del servei des de les 7.30 a les 14.30 hores i aplica descomptes a les famílies

Onda afavoreix la conciliació laboral amb la Escoleta de Nadal de la qual es beneficiaran més de 50 famílies
28/11/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ofereix un any més l’Escoleta de Nadal, del 23 de desembre al 7 de gener, per a tots els alumnes, de primer d’infantil fins a sisé de primària, amb l’objectiu de promoure la conciliació laboral i familiar durant l’època nadalenca.

En aquesta edició el servei s’oferirà en el CEIP Baltasar Rull, que obrirà les seues portes a més de 50 alumnes en horari de 9.00 a 13.00 hores. Així mateix, les famílies que així ho desitgen podran sol·licitar l’ampliació del servei matutí, de 7.30 a 9.00 hores, així com de 13.00 a 14.30 hores, sense cost addicional. A partir del dia 30 es publicarà el llistat de preinscrits i es podrà tramitar la matrícula de manera telemàtica del 2 al 9 de desembre en la seu electrònica i de manera presencial el 2 i 3 de desembre a la Casa de la Cultura. Així mateix, el 20 de desembre es realitzarà una reunió telemàtica informativa per a les famílies.

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha mantingut les tarifes i bonificacions de l’edició anterior per a fer costat a totes les famílies. El preu general per als 11 dies és de 39,60 euros per alumne, encara que en el cas del segon germà s’aplica un descompte fins als 31,68 euros. En el cas de famílies nombroses, d’acolliment o monoparentals la taxa es rebaixa fins als 29,70 euros.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació, Estela Badenes, ha subratllat la importància d’aquest servei per a aquelles famílies els progenitors de les quals han d’acudir als seus llocs de treball. “En aquestes dates no lectives, hem d’oferir un servei a les famílies per a facilitar la conciliació laboral i familiar, així com una oferta lúdic-educativa per als nostres alumnes”, ha afirmat Badenes.

A través d’aquesta escoleta, els xiquets onders podran gaudir d’activitats relacionades amb Nadal, realitzant excursions al Betlem Municipal, situat en la plaça del raval de San José, o els tradicionals Pesebres de la Macarena i de la Caixa Rural La nostra Sra. de l’Esperança. També prepararan una carta molt especial per a les seues majestats que depositaran en l’oficina de correus i comptaran amb visites que no poden faltar en aquestes dates. La programació completa es podrà consultar a partir de l’11 de desembre en la pàgina web de l’empresa Mediterrània Gestió i de l’enllaç a la mateixa en la web de l’Ajuntament d’Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari