Onda fomenta la conciliació familiar amb una nova edició de l'Escoleta de Pasqua

Onda fomenta la conciliació familiar amb una nova edició de l'Escoleta de Pasqua
19/02/2024 -

L’Ajuntament d’Onda oferirà una nova edició de l’Escoleta de Pasqua dirigida a l’alumnat de tercer d’Infantil fins a sisé de Primària. Esta ferramenta, clau per a la conciliació de desenes de famílies en el municipi, tindrà la seua activitat els dies 28 de març i 2, 3, 4 i 5 d’abril en el CEIP Pius XII. El seu horari serà de 9.00 a 13.00 h, ampliable amb el servici d’acolliment matutí, de 7.30 a 9.00 h, i vespertí, de 13.00 a 14.30 h.

Sobre aquest tema, la regidora de l’àrea d’Educació i Formació, María Ojeda, ha declarat: “Estem compromesos a brindar opcions que faciliten la vida de les famílies onderes i l’Escoleta de Pasqua és un exemple tangible del nostre esforç per promoure la conciliació familiar. Hem desenvolupat una programació diversa que combina aprenentatge i entreteniment per al gaudi dels més xicotets”.

Inscripcions i preus

La preinscripció es podrà realitzar del 26 al 29 de febrer de manera telemàtica mitjançant el següent formulari (https://forms.gle/ccGNSQ4SJSMucPaN8). També podrà fer-se de manera presencial els dies 26 i 28 a la Casa de la Cultura. El llistat d’admesos es publicarà en www.onda.es el 4 de març.

Els alumnes que apareguen en la llista d’admesos podran formalitzar la matrícula. Esta gestió haurà de realitzar-se de l’11 al 17 de març de manera telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament, o presencialment els dies 11, 13 i 15 de març. El llistat de matriculats es publicarà el 18 de març.

El preu amb caràcter general per al servici de cinc dies és de 18,00 euros, de 14,40 euros per segon germà i de 13,50 euros per a famílies nombroses, monoparentals, d’acolliment o amb educador.

Les famílies podran consultar la programació completa de l’Escoleta de Pasqua en www.onda.es o en mediterraneagestion.es i, abans de començar, comptaran amb una sessió informativa que tindrà lloc el dimecres 20 de març, a les 19.30 h, en La Cassola (Casa de la Cultura).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari