Onda Genera proporciona més de 90 serveis d'assessorament a empresaris i emprenedors locals

Més de 40 usuaris ondenses han pogut formar-se en diversos tallers amb temàtiques essencials per al desenvolupament empresarial

Onda Genera proporciona més de 90 serveis d'assessorament a empresaris i emprenedors locals
29/01/2024 -

Al llarg de l’any 2023, Onda i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Castelló (CEEI) han continuat recolzant de manera integral a emprenedors, empresaris i empreses locals a través d”Onda Genera’, reafirmant el seu compromís amb l’excel·lència empresarial i el creixement econòmic en la localitat.

Durant aquest període, s’ha mantingut actiu el servei d’assessorament, proporcionat mitjançant un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), així com entrevistes exploratòries, amb un total 94 cites programades. Entre els beneficiaris es troben 40 persones en situació de desocupació, principalment interessades en informació sobre la creació de noves empreses, ajudes i subvencions; 12 persones ocupades, amb consultes sobre traspassos i subvencions; 14 autònoms, amb preguntes sobre la creació, traspàs i ampliació de negocis; i altres amb diversos motius i situacions.

A més, s’han implementat bons d’assessorament, proporcionant serveis personalitzats adaptats a les necessitats específiques dels projectes o empreses de cada usuari. En aquesta línia, el regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Vicent Bou, ha ressaltat: “Onda Genera ha exercit un paper fonamental en el suport integral a emprenedors i empresaris locals, un compromís que reforça el nostre impuls cap a l’excel·lència empresarial i el creixement econòmic a Onda”.

Formació empresarial

A més, s’han dut a terme jornades grupals de formació en el nou Centre d’Emprenedoria i Cotreball del baixador de Betxí, beneficiant a un total de 46 participants, enfocades en emprenedors i empreses amb menys de 24 mesos en el mercat. Aquestes jornades han abordat aspectes crucials del perfil emprenedor i la viabilitat del projecte, proporcionant eines pràctiques per a conscienciar als usuaris sobre la importància de controlar els punts bàsics per a l’èxit en el mercat.

Així mateix, s’han organitzat sis tallers especialitzats que han cobert temàtiques essencials per al desenvolupament empresarial. Aquests tallers han explorat àrees clau, com l’aplicació de la Intel·ligència Artificial en l’emprenedoria, la comprensió i adaptació a dinàmiques canviants en els mercats actuals, la creació i optimització de models de negoci efectius, la comprensió dels fonaments legals i financers per a iniciar i fer créixer un negoci, el desenvolupament d’habilitats interpersonals essencials per a l’èxit personal i professional, així com la guia en el desenvolupament de plans d’acció realistes i estratègics. A més, ha comptat amb la participació d’emprenedors com el CEO de NARIA-Ningú sense la seua ració diària, Kilian Zaragozà; i la gerent de ëter Brand, María Moreno, els qui han comptat la seua experiència i han donat consells als usuaris.

Programes específics

D’altra banda, s’ha promogut el projecte ‘Onda Regenera’, dirigit a empreses afectades per circumstàncies derivades de la pandèmia o altres, amb la participació de 4 persones. També s’ha atés rellevistes empresarials i empreses en risc, amb la participació de 2 persones, demostrant la versatilitat del suport brindat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari