Onda incorpora a altres 14 nous operaris per a reforçar les brigades de camins rurals

A través del Pla d’Ocupació Municipal Agrària dos nous equips s’encarreguen de mantenir les zones rurals

Onda incorpora a altres 14 nous operaris per a reforçar les brigades de camins rurals
03/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat a 14 nous operaris per a reforçar, durant el mes d’agost, les brigades per a la neteja i desbrossament de camins del terme, a través del Pla d’Ocupació Municipal. Aquest equip relleva a altres 14 operaris que han estat treballant al juliol.

Així, ja s’ha actuat en diferents zones com l’entorn i paratge d’El Salvador, Camí del Agillador, zona basa la vila, camí Senia Ferrer, Beniparrell, camí de les Delícies, col·lector de la rasa de la Sala o Font del Gripau, entre molts altres enclavaments.

L’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat que “amb aquest programa sumem valor a Onda per partida doble, d’una banda oferim oportunitats laborals a persones desocupades i, per un altre, reforcem la cura i manteniment del nostre extens terme municipal”.

Pla Nova Oportunitat

En la mateixa línia, el govern municipal continua avançant en la seua aposta per oferir oportunitats als joves i ha incorporat a temps complet a deu onders per a reforçar la plantilla durant els mesos d’estiu, de juliol a setembre. Així, s’han incorporat tres auxiliars de geriatria, dos tècnics de comerç i turisme, dues tècniques de comunicació audiovisual i dos tècnics de joventut. Tots ells estaven en situació de desocupació i gràcies a aquest programa, que compta amb una inversió del govern municipal de 75.465 euros i en el qual col·labora la Diputació de Castelló, podran sumar experiència, capacitats i competències.

D’altra banda, 25 estudiants universitaris o de formació professional també han començat les pràctiques formatives, durant un període de dos mesos, en les àrees d’àrees de Biblioteca, Museu, Promoció Econòmica, Esports, Igualtat, Secretaria, Tresoreria, Urbanisme, Medi Ambient, Contractació, Informàtica, Serveis Socials, Educació i Joventut. Tots els becaris comptaran amb una remuneració de 600 euros mensuals per a 20 hores setmanals. El pressupost total que destina el consistori ascendeix a 39.120 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari