Onda Inserta ha captat i gestionat més de 1.000 llocs de treball durant el primer semestre de 2021

Els professionals de l’agència d’ocupació ofereixen un servei d’intermediació laboral entre els veïns i les empreses locals

Onda Inserta ha captat i gestionat més de 1.000 llocs de treball durant el primer semestre de 2021
15/06/2021 -

La ferma aposta de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda per la formació i l’ocupació ha portat a consolidar l’agència municipal d’ocupació Onda Inserida com una font d’oportunitats per a molts onders. Així, durant l’any 2021 el servei d’inserció Onda Inserida ha captat i gestionat més de 1.000 llocs de treball, fruit del treball d’intermediació entre les empreses de la zona i els onders. Cada dia, tècnics i prospectores treballen per a aportar als veïns i veïnes ofertes variades i actualitzades.

A més, la formació ha sigut un dels àmbits estrela de l’agència amb una gran oferta de cursos que han tingut una gran acceptació per part dels veïns i veïnes d’Onda. Aquest 2021 l’Ajuntament va apostar per una formació especialitzada en el sector de la ceràmica i, gràcies a això, el 80% dels onders que van participar en el mateix ja han aconseguit un lloc de treball. Altres cursos estan orientats als idiomes, al maneig de carretó, o a l’àmbit de l’administració. Any rere any, els números d’onders formats van creixent: en 2019, van anar 126 persones les que es van inscriure als cursos; en 2020, 135; i en només 6 mesos d’aquest 2021, s’han format 296 usuaris.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha valorat de forma molt positiva el balanç d’aquests dos primers anys de legislatura del servei i ha apuntat que “des d’aquest govern municipal treballem per oferir la millor formació i el millor servei d’inserció laboral als onders per a continuar generant oportunitats, ocupació i riquesa”.

Els veïns d’Onda únicament han de sol·licitar cita prèvia telefonant al 672 105 200 o enviant un correu a prospector@onda.es i són atesos, encara que si el prefereixen, també poden rebre l’atenció de manera telefònica. Des del 2019, l’àrea d’orientació ha rebut a un elevat número d’onders, perquè els números el confirmen, més de 4.000 persones han sigut atesos en els dos últims anys.

Cal recordar que Onda Inserida va nàixer en 2012, amb el govern del Partit Popular, amb el propòsit d’oferir als veïns i veïnes d’Onda un lloc al qual poder acudir per a rebre orientació laboral i acompanyament en la cerca d’una ocupació de qualitat, dotant-los de les eines imprescindibles per a aconseguir-lo. Els serveis oferits als usuaris són formació per al foment de l’ocupabilitat; orientació laboral variada, des de creació i impressió de currículum, fins a consells i recomanacions, passant per actualització de perfils; així com l’aportació d’ofertes d’ocupació.

Onda Inserida en les Xarxes Socials

A més, cal destacar que, en la seua labor per visibilitzar el servei oferit als onders i en el seu propòsit per aportar valor i utilitat a la població, l’Agència Onda Inserida ha creat xarxes socials com WhatsApp, Instagram o Facebook (@ondainserta), així com una nova pàgina web (ondainserta.es). Així mateix, a través d’aquests canals ofereix continguts diaris en matèria d’ofertes d’ocupació, cursos formatius o labors d’orientació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari