Onda Inserta supera les dades del 2021 i gestiona més de 1.000 ofertes d'ocupació

Onda Inserta supera les dades del 2021 i gestiona més de 1.000 ofertes d'ocupació
26/09/2022 -

L’Agència Municipal d’Ocupació ‘Onda Inserta’, impulsada per l’Ajuntament de la localitat, ha augmentat en un 30% la productivitat de la gestió d’ofertes d’ocupació amb l’objectiu d’ajudar els veïns a trobar un nou treball. Les dades registrades són més que positius, ja que, mancant tres mesos per a acabar l’any, ja s’han superat les 1.087 ofertes que es van gestionar durant el 2021.

Cal destacar que des d’Onda Inserta s’ofereix un continu servei de cursos a la carta, mitjançant el qual les empreses poden sol·licitar a l’Ajuntament la realització de cursos formatius atenent les seues necessitats. Així, el Consistori forma als veïns en aquelles competències que demanden les empreses, aconseguint candidats millor preparats i amb més opcions d’aconseguir un lloc de treball.

En paral·lel, l’Ajuntament ofereix les instal·lacions a les empreses que necessiten les aules o espais polivalents per a dur a terme les seues reunions i cursos formatius, amb l’objectiu de servir de suport; i es manté un contacte directe amb els empresaris per a oferir candidats que puguen cobrir les vacants disponibles.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat: “Des de l’equip de govern municipal continuarem escoltant les peticions de les empreses amb l’objectiu de formar als millors candidats”. “Volem oferir als veïns totes les eines necessàries perquè puguen millorar les seues oportunitats de futur i superar qualsevol procés selectiu”, ha afegit la primera edil.

Nous cursos formatius

L’Agència d’Ocupació, Onda Inserta, ha inaugurat el nou curs amb grans novetats. En les últimes setmanes s’han difós fins a huit accions formatives a fi de formar als onders, desenvolupar les seues capacitats, aptituds i coneixements; i ajudar-los a afrontar el món professional.

D’aquesta manera, s’han posat en marxa cursos enfocats cap al sector ceràmic, logístic i citrícola; i també s’està duent a terme formació sobre l’ús d’eines informàtiques orientades a la cerca d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari