Onda executa noves inversions en les zones verdes de les àrees industrials Sud 13 i Sud 10

Onda executa noves inversions en les zones verdes de les àrees industrials Sud 13 i Sud 10
05/12/2021 -

L’Ajuntament d’Onda segueix avant amb la seua aposta inversora per a millorar i modernitzar totes les àrees industrials de la ciutat a fi de sumar competitivitat a les empreses i atraure nous negocis. En aquesta ocasió, el consistori ha adequat les zones verdes dels polígons Sud 13 i Sud 10, transformant-les en un espai agradable per al descans.

Les tasques que s’han dut a terme en aquests solars públics han sigut les de desbrossament i neteja de la mala herba, adequació del terreny, plantat d’arbratge i instal·lació de mobiliari urbà com a taules i bancs de fusta.

Al llarg de tot l’any el govern municipal ha dut a terme diverses inversions, per més d’un milió d’euros, en les àrees industrials com la instal·lació de més de 100 hidrants per a actuar contra incendis, tasques de pintura i la col·locació de nova senyalització horitzontal i vertical. A més, també s’ha activat el Centre de Coordinació d’Emergències dotat a fi de millorar el temps de resposta tant a la ciutat com dels polígons industrials en cas d’emergència. D’aquesta manera la Policia Local pot coordinar de forma més efectiva els operatius així com la col·laboració amb bombers i cossos i forces de seguretat de l’Estat.

En aquesta línia, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha comentat que “aquest govern municipal no descansarà ni un minut a l’hora de dur a terme obres necessàries i millores en les nostres infraestructures i serveis per a les nostres empreses. Perquè en aquest món tan globalitzat i competitiu necessitem tindre el millor entorn empresarial perquè continuen arribant noves inversions i, amb elles, més ocupacions”.

Pla d’acció Onda Logistic

Tots aquests treballs, que contribuiran al fet que la zona industrial tinga una imatge renovada i millors serveis, s’emmarquen dins del pla d’acció Onda Logistic dirigit a fomentar la competitivitat de l’àrea i les seues infraestructures. Sobre aquest tema, en el pressupost de 2022 s’han habilitat 500.000 euros inicials per a continuar desenvolupant noves millores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari