Onda ofereix oportunitats de creixement empresarial amb nous tallers gratuïts per a emprenedors

Onda ofereix oportunitats de creixement empresarial amb nous tallers gratuïts per a emprenedors
13/11/2023 -

L’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) de Castelló, ha llançat nous tallers gratuïts dissenyats per a empoderar a emprenedors i empresaris locals en la seua cerca de l’excel·lència empresarial. Aquests cursos, organitzats com a part de la iniciativa ‘Onda Genera’, aborden temes essencials per a l’èxit empresarial i brinden als participants les eines i el coneixement necessaris per a prosperar en un entorn empresarial en constant evolució.

En aquest sentit, el regidor d’Ocupació i Indústria, Vicent Bou, ha ressaltat la importància d’aquests tallers, destacant: “Aquesta completa programació gratuïta és una gran oportunitat per a aquells que busquen impulsar els seus negocis o iniciar els seus propis projectes. D’aquesta manera, aconseguim reforçar el teixit empresarial local i fomentar la innovació i el creixement sostenible a Onda”.

El programa consisteix en sis sessions especialitzades que abordaran diversos aspectes empresarials. La primera sessió, titulada “Emprén amb ChatGPT”, es durà a terme el 21 de novembre i se centrarà en l’ús de la intel·ligència artificial per al llançament i desenvolupament de negocis. La segona sessió, programada per al 28 de novembre, es titula “Tendències i Direcció del Mercat” i explorarà les tendències actuals i la gestió de negocis en un mercat en constant evolució. La tercera sessió, “Definició del Model de Negoci”, que tindrà lloc el 5 de desembre, s’enfocarà en l’estructuració i ajust de models de negoci per a aconseguir l’èxit sostenible.

La quarta sessió, programada per al 12 de desembre, es titula “Aspectes Legals i Financers” i proporcionarà coneixements essencials sobre els aspectes legals i financers en l’àmbit empresarial. La cinquena sessió, “Soft Skills: Creativitat + Lideratge”, es durà a terme el 19 de desembre i se centrarà en el desenvolupament d’habilitats relacionades amb el lideratge i la creativitat. Finalment, la sisena sessió, “Pla d’Acció i Mesa Experiencial”, es realitzarà el 23 de gener i consistirà en un taller pràctic per a la creació d’un pla d’acció basat en experiències i casos reals.

Aquests tallers es duran a terme en les renovades instal·lacions d’Onda Genera, situades en el baixador de Betxí. Les persones interessades a realitzar els tallers poden inscriure’s, de manera gratuïta, en la pàgina web oficial del CEEI Castelló <https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/>. Per a més informació, es pot contactar amb l’Ajuntament d’Onda a través del correu electrònic mediaz@onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari