Onda planifica un ampli dispositiu de seguretat per a Setmana Santa

Onda planifica un ampli dispositiu de seguretat per a Setmana Santa
02/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa el paquet de mesures de seguretat davant la pròxima Setmana Santa. Des de l’àrea de Seguretat Ciutadana s’ha coordinat el pla d’actuació previst per a la setmana festiva que integra a la Policia Local, Guàrdia Civil, Protecció Civil i serveis sanitaris.

En els pròxims dies la Policia Local durà a terme més de 50 serveis de reforç. La majoria d’ells corresponen a regulació i control de trànsit, així com vigilància de la seguretat ciutadana.

Quant a les activitats programades en l’ermitori d’El Salvador, es reforçarà la vigilància amb presència fixa de la Policia Local en les diferents zones per a garantir la seguretat i mobilitat en aqueixes dates en les quals augmenta l’afluència de persones.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha coordinat la reunió en la qual també s’han previst les actuacions policials per a la celebració de la Pasqua Taurina i Sonora. Així, la Policia mantindrà presència fixa durant la celebració dels actes taurins i es controlaran els accessos als voltants del Recinte Multiús, sent recolzats en moments puntuals per la resta de forces i cossos de seguretat, per a vigilar i impedir les situacions d’alteració de la normalitat que puguen sorgir en aqueixes zones.

“Només amb el compromís dels ciutadans a tindre un comportament cívic aconseguirem unes festes segures i respectuoses per a onders i visitants” ha apuntat la primera edil.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar, Família i Majors i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha assenyalat: “La previsió i coordinació és vital per a gaudir tots d’una Setmana Santa segura. El nostre objectiu és promoure que el civisme i la responsabilitat regnen durant tota la setmana”.

Per part seua, el comissari de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha agraït per endavant “la labor de coordinació que s’ha plantejat amb Guàrdia Civil, Protecció Civil i serveis sanitaris”.

Cotxes patrulla

L’Ajuntament d’Onda va augmentar la plantilla de vehicles per a dotar a la Policia Local d’un nou furgó d’atestats, equipat amb els últims sistemes de seguretat.

Cal destacar que la Policia Local d’Onda també va adquirir dos nous vehicles híbrids per a reduir les emissions de carboni en les labors de patrullatge i continuar impulsant la seguretat ciutadana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari