Onda posa en marxa un programa d'ocupació perquè els veïns puguen recuperar els seus treballs després de la crisi

Aguilella: “Treballem per a reactivar les ocupacions a Onda després d’aquesta greu situació econòmica”

Onda posa en marxa un programa d'ocupació perquè els veïns puguen recuperar els seus treballs després de la crisi
22/03/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha ampliat el pla d’ajudes per a augmentar les possibilitats de tots els veïns de trobar un lloc de treball, ja que molts veïns han perdut o veuen perillar el seu lloc de treball per la crisi provocada pel coronavirus.

Així, el consistori bonificarà a les empreses situades a la ciutat que contracten a onders amb ajudes de fins a 4.500 euros per contracte creat de llarga duració o indefinit. Aquesta iniciativa s’emmarca en l’ambiciós programa Onda Activa que persegueix fomentar l’ocupació local estable i de qualitat.

D’aquesta manera, les empreses onderes que contracten als veïns tindran accés a unes ajudes que van des dels 500 euros als 4.500 euros, per contracte de 6 mesos, i des dels 2.000 euros als 4.500 euros per contractes indefinits.

A més el programa brinda una oportunitat a les persones que tenen més difícil accedir al mercat laboral. Per aqueix motiu, s’augmenten les ajudes a les empreses que contracten a onders majors de 50 anys, que tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i de 4.000 euros per als indefinits. A tot això, se sumarà una bonificació de 500 euros addicionals si són parats de llarga duració i no són perceptors de prestacions per desocupació. Per a les contractacions a jornada parcial i inferiors a 40 hores setmanals la quantia es calcularà de manera proporcional, encara que la jornada mínima subvencionable serà de 20 hores setmanals.

Famílies monoparentals

Els contractes a persones que pertanguen a famílies monoparentals, o amb tots els seus membres en desocupació, tindran ajudes de 600 euros per als contractes de sis mesos i de 2.400 euros per als indefinits.

Contractes a persones amb diversitat funcional

Finalment, l’Ajuntament d’Onda també concedirà subvencions destinades a promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb diversitat funcional o discapacitat. Així les empreses que contracten a onders amb diversitat funcional física rebran 500 euros per als contractes de sis mesos i de 2.000 euros per als indefinits; i les empreses al fet que contracten a onders amb diversitat funcional psíquica tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i 4.000 euros per als indefinits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari