Onda presenta el cartell de la Fira 2021 i posa data a la venda d'entrades

L’Ajuntament programa la venda de les entrades dels concerts de Rozalén, Hombres G i Boikot

Onda presenta el cartell de la Fira 2021 i posa data a la venda d'entrades
03/09/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat aquesta vesprada el cartell anunciador de la Fira d’Onda 2021, l’autor de la qual ha sigut l’onder Juan Carlos Ortega. “Tornarem a ser el que vam ser…” és el lema del cartell guanyador de la present edició que evoca a records i moments passats i recull tots els actes que componen la Fira d’Onda com són la cercavila, l’ofrena, els bous i la música, entre altres.

La tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura, Festes i Museus, María Prades, ha rebut al guanyador a la sala La Cassola de la Casa de la Cultura i li ha transmés la seua enhorabona per passar a formar part de la història de la festa ondera.

Prades ha destacat el valor i l’interés dels 23 artistes que s’han presentat en aquesta edició i ha assenyalat que “és un honor que els participants mostren tant d’interés i afecte per les nostres festes. Des de l’Ajuntament continuarem fent costat a tots els sectors que embolica el món de la festa”.

Espectacles de Fira

L’Ajuntament també ha aprofitat l’ocasió per a anunciar les dates en les quals estaran disponibles les entrades per a tots els esdeveniments culturals de la Fira d’Onda 2021.

La reserva d’entrades per als concerts benèfics de Rozalén, Homes G i Boikot es realitzarà de manera anticipada només per a empadronats, del 13 al 18 de setembre, a la porta principal del Teatre Mònaco. S’aportarà un donatiu benèfic de cinc euros, destinat a Mans Unides i el Centre Ocupacional El Molí. L’horari serà de dilluns a dijous, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 h; i divendres i dissabte de 10.00 a 13.00 h.

Finalitzada la prevenda per a empadronats, es podran adquirir les entrades de manera telemàtica, a preu general, en la pàgina web: lasentradas.es.

D’altra banda, en la taquilla del Teatre Mònaco, així com en la pàgina web entrades.onda.es es podran reservar les entrades per a la resta d’espectacles culturals. Prades, ha anunciat que en les pròximes setmanes, des de les xarxes socials del consistori es facilitarà la informació sobre totes les dates i llocs per a adquirir les entrades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari