Onda rep més de 14.000 visitants durant la campanya d'estiu

Onda rep més de 14.000 visitants durant la campanya d'estiu
04/09/2021 -

Onda ha aconseguit un gran nombre de visites durant aquest estiu que s’han acostat a conéixer de prop, el seu centre històric i la que és la primera fortalesa accessible de la província de Castelló, el Castell de les 300 Torres. Així ho demostren les xifres recollides per l’Oficina de Turisme Municipal que ha registrat un total de 14.393 persones durant els mesos de juny a agost.

Onders i visitants han gaudit de multitud d’activitats culturals, musicals i infantils organitzades per les regidories de Turisme, Joventut i Cultura. Cal destacar que l’equip de govern municipal va decidir reprendre aquest cicle per segon any consecutiu després del bon acolliment que va tindre en la seua primera edició, malgrat la pandèmia de la Covid-19.

Entre els més de 20 esdeveniments programats pel consistori, una de les activitats que més acolliment han tingut per part del públic, és el cicle Ple de Titelles així com les recreacions teatrals de la donació del castell d’Onda a Jaume I com a dot de les seues noces amb Na Violant d’Hongria, emmarcades a Onda Medieval.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica, María Baila, assenyala davant aquestes xifres que: “Des d’aquest equip de govern continuem treballant perquè els visitants troben a Onda un sense fi d’activitats amb les quals gaudir i poder conéixer el nostre entorn i patrimoni cultural. Seguirem de la mà de tots els nostres comerciants i hostalers amb l’objectiu de dinamitzar el nostre municipi.”

Un Estiu Al Castell

Durant el mes de setembre, l’enclavament del Castell continuarà recollint activitats com a Arqueologia en família, una visita teatralitzada i la Ruta poètica d’Ibn Al-Abbar i per altres poetes, els dissabtes 4, 11 i 18 respectivament.

Per a accedir a aquestes activitats, les persones interessades poden realitzar la seua inscripció a través del correu electrònic onda@touristinfo.net o trucant al telèfon 964 602 855.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari