Onda reforça les brigades per a la neteja de camins rurals amb 28 nous operaris

A través del Pla d’Ocupació Municipal Agrària dos nous equips s’encarregaran de mantenir les zones rurals

Onda reforça les brigades per a la neteja de camins rurals amb 28 nous operaris
06/07/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha reforçat durant l’estiu les brigades per a la neteja i desbrossament de camins, a través del Pla d’Ocupació Municipal, amb 28 nous operaris. Es tracta de veïns onders en situació de desocupació que, en dos equips de 14 operaris, un per a juliol i un altre per a agost, se sumen a les brigades municipals per al desbrossament i manteniment de camins del terme municipal.

Així, ja s’està treballant en l’entorn i paratge d’El Salvador i durant els dos pròxims mesos s’actuarà en la resta de zones rurals que requerisquen treballs de manteniment i a demanda dels veïns. També s’ha sanejat ja la mala herba dels carrers Enginyer Echegaray i Sant Ferran.

L’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat que “amb aquest programa sumem valor a Onda per partida doble, d’una banda oferim oportunitats laborals a persones desocupades i, per un altre, reforcem la cura i manteniment del nostre extens terme municipal”.

Pla Nova Oportunitat

En la mateixa línia, el govern municipal continua avançant en la seua aposta per oferir oportunitats als joves i ha incorporat a temps complet a deu onders per a reforçar la plantilla durant els mesos d’estiu, de juliol a setembre. Així, s’han incorporat tres auxiliars de geriatria, dos tècnics de comerç i turisme, dues tècniques de comunicació audiovisual i dos tècnics de joventut. Tots ells estaven en situació de desocupació i gràcies a aquest programa, que compta amb una inversió del govern municipal de 75.465 euros i en el qual col·labora la Diputació de Castelló, podran sumar experiència, capacitats i competències.

D’altra banda, 25 estudiants universitaris o de formació professional també han començat les pràctiques formatives, durant un període de dos mesos, en les àrees d’àrees de Biblioteca, Museu, Promoció Econòmica, Esports, Igualtat, Secretaria, Tresoreria, Urbanisme, Medi Ambient, Contractació, Informàtica, Serveis Socials, Educació i Joventut. Tots els becaris comptaran amb una remuneració de 600 euros mensuals per a 20 hores setmanals. El pressupost total que destina el consistori ascendeix a 39.120 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari