Onda reivindica el talent i innovació en el sector ceràmic castellonenc contra la crisi

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha explicat que les empreses que decidisquen instal·lar-se a Onda tindran “estabilitat, seguretat, competitivitat i confiança”

Onda reivindica el talent i innovació en el sector ceràmic castellonenc contra la crisi

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha reivindicat el talent, el treball, la innovació i la qualitat del sector ceràmic com a músculs per a fer front a la crisi econòmica. Així ho ha manifestat aquest matí en la inauguració de la Mostra Internacional de Ceràmica CEVISAMA, al costat de l’equip de govern.

L’equip del consistori ha centrat el seu pas per CEVISAMA en aquesta primera jornada a donar suport especialment a les empreses ceràmiques onderes i a donar a conéixer el seu pla d’acció Onda Logistic, que permet a les empreses que decideixen instal·lar-se en la localitat “créixer en un clima d’estabilitat, seguretat, competitivitat i confiança”, segons Ballester.

Onda Logistic

En concret, el pla Onda Logistic inclou inversió per a modernitzar els polígons, serveis personalitzats i formació a la carta, incentius fiscals de fins al 95%, l’oficina d’acceleració empresarial perquè totes les llicències i tramitacions es resolguen en temps rècord, o el pla d’ajudes per a la contractació d’onders de fins a 4.000 euros per treballador.

L’ajuntament ha recordat que, durant aquesta legislatura, Onda suma més de 150 noves llicències d’activitat industrial concedides, la qual cosa suposa una inversió rècord de més de 100 milions d’euros. A més, l’Ajuntament ja ha iniciat els tràmits davant la Generalitat per a ampliar sòl industrial, amb la urbanització del polígon Sud-20, donada l’alta demanda de parcel·les durant els últims anys, ja que hui dia només queda disponible un 30% de sòl industrial.

Onda en CEVISAMA

La presència d’Onda en CEVISAMA s’allarga fins al dijous amb espai destacat en l’estand de la Diputació de Castelló. En concret, el dimarts es realitzarà l’acte de lliurament de les actes dels Alfa d’Or 2023 al Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda perquè en sigueu custodis; el dimecres es presentarà el projecte Onda Bonica, un museu ceràmic a l’aire lliure; i el dijous es donarà a conéixer el Pla d’impuls al sector ceràmic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari