Onda tramita el 80% dels bons descompte en el comerç i hostaleria local durant el primer mes de la campanya

Onda tramita el 80% dels bons descompte en el comerç i hostaleria local durant el primer mes de la campanya
23/05/2021 -

La campanya ‘Bono + Comerç’ que ha impulsat l’Ajuntament d’Onda per a fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis està tenint un excel·lent acolliment entre els veïns, ja que ja s’han tramitat més de 20.700 bons descompte, per valor de 10 euros i fins a dos per persona, que els empadronats a la ciutat poden utilitzar en establiments locals. Una xifra que representa el 80% del total de bons disponibles i, dels quals, 6.400 ja han sigut canviats en les 75 empreses, restaurants i comerços adherits. El govern municipal ha invertit un total de 250.000 euros en aquest projecte.

“Tant els comerços com els veïns ens han traslladat la utilitat d’aquesta iniciativa per a promoure les compres a Onda i ajudar a incentivar les vendes en un sector que ha passat dificultats durant l’estat d’alarma per les restriccions de mobilitat i horaris”, ha comentat l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila.

Cal recordar que els bons es poden sol·licitar i descarregar a través de la web bonos.onda.es, encara que el consistori també ha habilitat un punt físic a la Casa de la Cultura per a aquells veïns que no disposen d’Internet o tinguen dificultats. Així mateix, els interessats poden realitzar qualsevol consulta o resoldre dubtes a través del mail bonos@onda.es o telèfon 664570034.

Després d’iniciar sessió en la web bonos.onda.es, cada beneficiari podrà usar fins al 31 de juliol el bo de 10 euros per a compres superiors a 20 euros o, en cas d’aportar els dos bons, per més de 40 euros. Després, l’Ajuntament reintegrarà la quantia als establiments i, per a això, habilitarà cinc períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny, juliol, agost i setembre. Els bons són nominatius i intransferibles.

Quatre línies d’ajuda

En paral·lel, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres línies d’ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi del Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per al Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és d’1,2 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari