Onda tramita el 94% dels bons descompte en comerç i hostaleria

Onda tramita el 94% dels bons descompte en comerç i hostaleria
14/06/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha tramitat un total de 23.400 bons descompte, el 94% del total, dins de la campanya ‘Bono + Comerç’ que ha impulsat per a fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis davant la crisi provocada per la Covid-19. A més, més de la meitat dels bons ja han sigut canviats pels onders en les 75 empreses, restaurants i comerços adherits.

Els veïns que encara no s’haja descarregat els 1.600 vals disponibles, per valor de 10 euros i fins a dos per persona, poden sol·licitar-los a través de la web bonos.onda.es, encara que el consistori també ha habilitat un punt físic a la Casa de la Cultura per a aquells veïns que no disposen d’Internet o tinguen dificultats. La data límit per a canviar els bons és el 31 de juliol.

“Tant el comerç local com els onders ens han traslladat la seua satisfacció per aquesta iniciativa que persegueix promoure les compres a Onda i ajudar a incentivar les vendes en un sector que ha passat dificultats durant l’estat d’alarma per les restriccions de mobilitat i horaris”, ha comentat l’edil de Promoció Econòmica, Maria Baila.

Cal recordar que el govern municipal ha invertit un total de 250.000 euros en aquest projecte que es reintegraran directament en els comerços. Per a això, s’ha habilitat cinc períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny, juliol, agost i setembre. Els bons són nominatius i intransferibles.

Quatre línies d’ajuda

En paral·lel, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester ha posat en marxa altres tres línies d’ajudes destinades al fet que empreses, comerços i autònoms locals puguen fer front a la crisi de la Covid-19. En concret, a més del bo comerç, ja poden presentar les sol·licituds per al Pla Parèntesi, el Pla Supera i les ajudes a la contractació de persones desocupades. La inversió total és d’1,2 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari