Onda Bonica avança amb la reforma del parc del carrer Crist Obrer

Onda Bonica avança amb la reforma del parc del carrer Crist Obrer
21/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda continua embellint la seua ciutat a través del Pla d’embelliment urbà #OndaBonica que ha posat en marxa l’alcaldessa Carmina Ballester. En aquesta ocasió s’ha presentat el projecte de remodelació del parc del carrer Crist Obrer.

L’obra, que compta amb un termini d’execució de dos mesos, dotarà d’un parc accessible al qual se li inclourà un rampa per a facilitar la mobilitat d’usuaris amb capacitats diferents. A més, s’instal·larà reg automàtic i es col·locaran tres pèrgoles d’alumini lacades en blanc, bancs i papereres. El mur de formigó que delimita el parc amb el carrer serà pintat i revestit amb material ceràmic de l’empresa Azuliber. L’execució d’aquest ambiciós projecte, a càrrec de l’empresa constructora local Florència Yagüe, ascendeix als 46.443,13 euros.

“El projecte Onda Bonica no cessa ni en època estival, continuem treballant per a convertir Onda en un lloc més agradable per a viure i amb major qualitat de vida i, alhora, en un gran aparador ceràmic a l’aire lliure, mostrant el talent de les nostres empreses”, ha explicat l’alcaldessa.

Obres en execució

D’altra banda, cal recordar que s’estan executant les obres de remodelació del parc infantil de la Plaça Espanya, amb la incorporació de nous jocs infantils i el condicionament de la zona amb sòl bla. També s’executarà un tram nou de jardinera amb bancada, similar a les que ja existeixen en la zona. El pressupost d’execució de l’obra ascendeix a 42.871 euros, amb un termini d’execució de 2 mesos.

Quant al parc Cervantes, s’està treballant a eliminar les vores de formigó per a aconseguir un major espai verd que embellirà les vistes i facilitarà el passeig. També s’instal·larà nou mobiliari urbà per a asseure’s i es renovarà el sistema d’il·luminació amb la col·locació de nous fanals. El pressupost d’execució d’aquesta obra ascendeix a 39.817 euros.

Finalment, l’Ajuntament també està treballant en la construcció d’un nou pàrquing al costat del Molí de la Reixa després d’atendre les demandes veïnals.

Obres finalitzades

D’altra banda, ja han finalitzat les obres de la Font de la Força, situada a l’inici del carrer Cervantes, que implicaven la demolició d’un habitatge i la conservació de la pila de pedra per al seu posterior reaprofitament en una nova font. Ara, un gran mural ceràmic revist tota la paret.

També s’ha acabat la remodelació de les escales de la Moreria, on s’ha modernitzat i embellit la zona amb revestiment ceràmic i s’ha construït una rampa accessible així com un banc i dues cadires amb acabats de material ceràmic d’una empresa ondense.

En la plaça 8 de març ja està operatiu el nou pàrquing i s’ha instal·lat el Baby Park, en substitució del Workout que s’ha traslladat al Parc de la Ceràmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari