Onda comença a repartit 15.000 mascaretes a majors de 55 anys i grups de risc

Onda comença a repartit 15.000 mascaretes a majors de 55 anys i grups de risc
21/04/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, a través dels voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, iniciarà aquesta vesprada el repartiment de les 15.000 mascaretes solidàries de tela entre els veïns majors de 55 anys així com entre les persones que pertanyen a algun dels grups de risc, enfront de la Covid-19, establits per les autoritats sanitàries.

Aquest mateix matí un equip de voluntaris al costat de l’alcaldessa, Carmina Ballester, i regidors de l’equip de govern han preparat les màscares en bosses higièniques. A la vesprada es començarà el repartiment pels barris perifèrics de la ciutat.

Les persones majors empadronades en el terme municipal d’Onda no necessiten realitzar cap tràmit, ja que al llarg d’aquesta setmana els acostaren a casa les mascaretes. Per part seua, els menors de 55 anys que pertanguen a grups de risc hauran de trucar al telèfon de Serveis Socials 666 044 078 per a sol·licitar-les i també se’ls entregarà a casa.

Cal recordar que les 15.000 màscares han sigut cosides per costureres locals i pel moviment solidari València Cus. El material ha sigut donat per les empreses Lliura i VisualNACert i, per part seua, l’Ajuntament d’Onda ha assumit tots els costos derivats i coordinat l’acció.

Demanda de tests per a la residència

Sobre aquesta actuació, Ballester ha assenyalat que “Onda no pot esperar que Govern i Generalitat es decidisquen a actuar, perquè està en joc la salut dels nostres veïns i la màscara és en aquests moments un producte de primera necessitat per a molts. Per això hem treballat per a garantir-les des de ja a tots aquells que les necessiten”.

En aquesta mateixa línia, la primera edil també ha sol·licitat a la Generalitat, una vegada més, que “realitze tests de manera periòdica a tots els treballadors i usuaris de la residència de majors d’Onda, ja que de no haver sigut perquè els edils de l’equip de govern financem els tests als professionals sanitaris, hui dia seguirien en contacte amb els majors els deu empleats que van donar positiu i que no ho sabien perquè la Generalitat no els havia fet el test”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari