Aquest és el programa de bous d'Orpesa per Sant Jaume

Els tancaments taurins, declarats d’Interés Turístic Provincial, són el principal reclam

Aquest és el programa de bous d'Orpesa per Sant Jaume
19/07/2022 -

Orpesa compta les hores unes de les seues festes més especials: les de Sant Jaume de 2022. Del 20 al 25 de juliol, la localitat tornarà a gaudir de la tradicional desfilada de farolets, d’activitats per a tota la família i, per descomptat, d’un programa taurí en el qual no faltaran els tancaments orpesins.

Tal com ha anunciat l’ajuntament d’Orpesa, el programa de bous de Sant Jaume comença el divendres 22 de juliol amb el primer tancament a l’estil orpesí, declarat d’Interés Turístic Provincial, però podrà gaudir-se dels festejos fins al dilluns 25. Malgrat això, també hi haurà una xicoteta bestreta el dijous per a públic infantil i familiar.

Programa de bous d’Orpesa per a Sant Jaume 2022

Dijous 21 de juliol

 • 18.00 hores: Tancament infantil en la plaça de bous
  23.00 hores: Gran Prix, espectacle còmic-taurí, en la plaça de bous. Inscripcions en l’oficina de turisme fins al 19 de juliol.

Divendres 22 de juliol

 • 13.00 hores: Tancament a l’estil orpesí, declarat d’Interés Turístic Provincial, i prova de bous i vaques de la prestigiosa ramaderia de Don Miguel Parejo. En el recinte de tancament i la plaça de bous.
  19.00 hores: exhibició de bous i vaques de la ramaderia de Miguel Parejo en el recinte i la plaça. En finalitzar, tradicional solta de caps de bestiar de la ramaderia de Don Alberto Garrido

Dissabte 23 de juliol

 • 08.00 hores: tancament a l’estil orpesí, declarat d’Interés Turístic Provincial, i prova de bous i vaques de la ramaderia de Don Alberto Garrido, en el recinte de tancament i la plaça de Bous.
  13.00 hores: tancament a l’estil orpesí i prova de bous i vaques de la ramaderia de Don Fernando Machancoses, en el recinte de tancament i la plaça de Bous.
  19.00 hores: exhibició de bous i vaques de Fernando Machancoses. Es desencaixonarà un bou salvatge d’Adelaida Rodríguez en el recinte taurí. En finalitzar, es realitzarà la tradicional solta de caps de bestiar de la ramaderia d’Alberto Garrido
  23.30 hores: Exhibició de bous i vaques de la ramaderia de Don Iván Miró i bou embolat d’Adelaida Rodríguez en la plaça de Bous

Diumenge 24 de juliol

 • 08.00 hores: Tancament a l’estil orpesí, declarat d’Interés Turístic Provincial, i prova de bous i vaques de la ramaderia de Don Alberto Garrido, en el recinte de tancament i la plaça de Bous.
  13.00 hores: tancament i prova de bous i vaques de la ramaderia de Don Alberto Garrido en el recinte del tancament i la plaça de Bous
  19.00 hores: exhibició de bous i vaques de la famosa ramaderia de Don Alberto Garrido. En finalitzar, tradicional solta de caps de bestiar de la mateixa ramaderia.
  23.30 hores: Tancament de 6 bous embolats i prova de bous, vaca i un bou embolat de la ramaderia de Don Javier Tárrega ‘El Gallo’ en el recinte del tancament i la plaça de Bous

Dilluns 25 de juliol

 • 13.30 hores: Tancament i prova de bous i vaques de la ramaderia de Javier Tárrega ‘El Gallo’
  19.00 hores: exhibició de bous i vaques de ‘El Gallo’ en el recinte de tancament i la plaça de Bous. En finalitzar, tradicional solta de caps de bestiar d’Alberto Garrido.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari