Al voltant de 10.000 persones han participat en les activitats gratuïtes de Turisme a Peníscola

Les activitats esportives a les platges, les visites guiades al patrimoni local i les eixides guiades pel parc Natural de la Serra d’Irta

Al voltant de 10.000 persones han participat en les activitats gratuïtes de Turisme a Peníscola
18/08/2021 -

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç dels primers mesos d’activitats programades per l’àrea de Turisme per a aquesta campanya estival. Amb èxit de participació en els diferents programes, “destaca la xifra total estimada de participants que supera els 250 diaris” tal com ha informat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha valorat positivament la dada, “la pandèmia ha condicionat l’organització d’activitats i els seus aforaments, ens ha exigit a guies, informadors i monitors un esforç extra per a ser capaços d’absorbir tota la demanda existent, complint amb les indicacions de seguretat sanitàries i és per això que el meu agraïment i felicitació per les dades és doble, no sols per als qui ens han triat per a gaudir de les seues vacances, sinó també a tot l’equip humà que està fent possible que les activitats s’estiguen desenvolupant en un context de seguretat“.

Les activitats esportives a la platja, com les classes d’aeròbic, han comptat amb gran seguiment; s’han oferit un total de 70 classes distribuïdes per disciplines d’aeròbic i zumba i en els diferents dies de la setmana en les quals han participat més de 120 afeccionats per sessió amb les mesures de seguretat i el distanciament que permet la platja.

Les visites guiades al patrimoni històric i arquitectònic de la Ciutat Antiga, les de la Serra d’Irta i la visita nocturna a la ciutadella formen part de l’habitual oferta de la destinació, totes elles són gratuïtes prèvia inscripció en a l’oficina d’informació turística i han comptat amb gran acceptació, sumant més de 25 participants diaris, sempre amb els grups complets.

Èxit de les activitats per a gaudir en família

Atés el perfil del turista majoritari en la destinació, que viatja en família, l’àrea de Turisme ha représ aquest estiu les activitats destinades a compartir amb els més xicotets. Al Festival de Teatre al Carrer, que programa la Regidoria de Cultura en el nucli antic per al públic familiar, com a novetat enguany, s’han sumat les visites guiades teatralitzades sobre la Peníscola més marinera, que han sigut un èxit de participació, amb grups complets en cadascuna de les visites programades.

En total, les regidories estimen un total de mil participants en les activitats en família fins avui.

Peníscola de Cinema, també a l’estiu

Les visites guiades pels escenaris de pel·lícula de la ciutat són una altra de les propostes que compta amb llistes d’espera en les oficines d’informació turística. En total, entre juliol i les dues primeres setmanes d’agost, més de 25 visitants per grup han participat en aquestes rutes amb guia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari