El Castell del Papa Lluna organitza tallers infantils per a descobrir un misteri aquest Nadal

La Diputació de Castelló organitza aquesta activitat en la qual les famílies hauran de descobrir per què han desaparegut els còdexs de la biblioteca del castell

El Castell del Papa Lluna organitza tallers infantils per a descobrir un misteri aquest Nadal
26/12/2022 -

Ajudar el Papa Lluna a descobrir on estan els valuosos còdexs de la biblioteca de Benedicte XIII que han desaparegut sense deixar rastre. Aquest és l’objectiu dels tallers didàctics que ha organitzat la Diputació de Castelló els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre al Castell del Papa Lluna a Peníscola.

Es tracta d’una iniciativa dirigida als xiquets i xiquetes que pretén ser una de les ofertes d’activitats infantils més divertides d’aquest Nadal a la ciutat de Peníscola. Així, aquests tallers històrics tindran un “format de gimcana o fuita room” en els quals els participants podran interactuar amb diversos personatges per a aconseguir resoldre el misteri que els ha proposat el Papa Lluna.

Els tallers es desenvoluparan els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre en horari de matí i també de vesprada amb quatre passes cada dia: a les 11 hores, a les 13.15, a les 15.30 hores i a les 16.45 hores. Per a participar en aquestes activitats, serà necessària comprar l’entrada al castell, que és gratuïta per als xiquets menors de 8 anys, mentre que l’entrada general té un cost de 5 euros.

Per a resoldre el misteri, seran determinants “la capacitat d’observar i investigar dels participants per a aconseguir el gran objectiu final de trobar la raó de la desaparició dels còdexs de la biblioteca de Benedicte XIII”, ha explicat la diputada de Cultura Julia Sanz.

A més, la Diputació de Castelló, com a impulsora d’aquests tallers pretén “contribuir al fet que la figura d’aquest controvertit papa arribe cada vegada a més gent”, ha destacat la diputada. És per això que s’ha triat una de les joies arquitectòniques i culturals de la província com a escenari principal d’aquesta activitat dirigida al públic familiar.

“Amb aquests tallers oferim una possibilitat d’oci més a Peníscola i la comarca, a la qual convidem a totes les persones de la província o als qui ens visiten en aquests dies de descans, ja que és una manera molt atractiva d’aprendre passant-ho bé en família”, ha afegit Sanz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari