Informació Turística de Peñíscola atenen més de 10.000 consultes aquest mes de juliol

Les xifres d’enguany registren un increment del 40% respecte a l’estiu passat

Informació Turística de Peñíscola atenen més de 10.000 consultes aquest mes de juliol
03/08/2021 -

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, al llarg del mes de juliol.

Les xifres són “positives” tal com ha valorat l’edila de l’àrea en el consistori, Raquel París, qui ha confirmat que la xifra de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, supera en un 40% la registrada l’any passat i es col·loca per damunt de les 10.000 consultes ateses.

Concretament, s’han registrat més de 8500 consultes de turista nacional, dada que quintuplica la xifra que llancen les consultes del turistes procedents de fora de les nostres fronteres i que ascendeixen a més de 1600.

Més de la meitat de les consultes fan referència a les platges i les activitats culturals programades en la destinació; seguits per l’oferta gastronòmica local i l’oci.

“Les xifres d’enguany s’acosten a les anteriors a la pandèmia. La valoració del servei és sempre excel·lent i en aquests moments la informació és fonamental per a transmetre seguretat als qui arriben per a passar els seus dies de descans” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

Enguany, a conseqüència de les restriccions de les normes sanitàries per a l’ús d’espais públics i dependències municipals, l’àrea de Turisme únicament ha obert al públic dos punts informatius, on es concentra l’activitat de la informació turística en taulell, l’oficina d’informació turística central, situada en el Passeig Marítim i l’oficina de Peñismar, situada en l’extensió turística de la localitat. En ambdues es compta amb un nodrit grup d’informadors que es reforça a l’estiu amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme, la subvenció del qual facilita la incorporació de dos informadors més al llarg de la temporada estival.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat “la important tasca de recepció de visitants que realitzen les oficines d’informació turística”, als informadors de les quals ha agraït l’esforç realitzat en la recuperació de les xifres del servei en tan sols un any.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari