Peníscola acollirà una nova edició del RocArt, el Festival d'Art i Cultura de la ciutat

Peníscola acollirà una nova edició del RocArt, el Festival d'Art i Cultura de la ciutat
26/08/2022 -

La Regidoria de Cultura ha presentat avui la programació de la tercera edició del Festival RocArt, d’Art i Cultura de la localitat i que enguany tindrà lloc entre els dies 23 i 25 de setembre.

L’edil de l’àrea, Ramón Simó, ha recordat l’aposta de la Regidoria per ampliar la programació cultural en aquest mandat, malgrat les restriccions i els condicionants sanitaris, “aquest festival va nàixer pràcticament amb la pandèmia i va ser un exemple de la nostra aposta per la programació cultural malgrat les dificultats, enguany afrontem l’edició de la seua consolidació”.
Després de la finalització de la intensiva programació de les Festes Patronals, arribarà a la localitat aquest festival carregat d’art, multidisciplinari i que es desenvoluparà en diferents seus, incloent-hi el seu ja conegut museu efímer i múltiples activitats.

Per part seua, Pilar Diago, directora i programadora de l’esdeveniment, ha destacat l’aposta per la inclusió de diferents disciplines en la programació, donant cabuda a la il·lustració, la pintura, la música, la performance i el teatre.

Un programa ple d’activitats per a tots

Concretament, el divendres 23 de setembre, a partir de les cinc de la vesprada i des de la plaça de Santa Maria arrancarà el festival recorrent tot el nucli antic amb Bolérame, un espectacle músical entorn al bolero.

A les sis tindrà lloc la inauguració del Museu Efímer de Peníscola i després d’aquesta tindrà lloc la Performance de Patossa en l’hostal Dios está bien.

El dissabte, a més de poder visitar les múltiples obres d’art en el Museu Efímer, durant el matí el nucli antic acollirà el taller d’sketchbook amb Hugo Barros.

A partir de migdia, des de la Casa de l’Aigua, es programarà una visita teatralitzada que recorrerà el nucli antic i les diferents expressions artístiques del Festival.

A les sis de la vesprada en el local la Templança, es presentarà el projecte LUR a càrrec de Leo Simoes, després d’aquesta, a partir de les set de la vesprada, hi haurà teatre en la plaça de Santa Maria, a càrrec de la companyia La Tal amb el seu espectacle Carrilló.

Tancarà la jornada en l’hostal Dios está bien una nova performance a càrrec de Patossa.
El diumenge 25 de setembre, es podrà continuar gaudint del Museu Efímer, durant el matí seguirà la programació amb la trobada “El espacio turístico y sus imágenes”, taller de LUR impartit per Leo Simoes i Ros Boisier, en la Templanza.

Paral·lelament, a partir de les onze del matí, des de la Casa de l’Aigua, es donarà inici a una visita teatralitzada amb Paloma Undersun. De 12.30 h a 14 h En la plaça de Armas, es podrà gaudir d’un vermut musical a càrrec de Paul Kazan Duo.

La vesprada reprendrà la programació en l’hostal Dios está bien amb una nova performance a càrrec de Patossa, per a finalitzar aquesta edició del festival amb música en la plaça de Santa Maria, amb un concert a càrrec de Lola Bou i Manel Brancal Quintet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari