Peñíscola comparteix amb els comerços locals les funcionalitats de la seua plataforma pròpia de venda en línia

Després de desenvolupar l’eina i adaptar-la a l’oferta local, la Regidoria de Comerç ha convocat els comerços novament per a formar-los en el funcionament de l’eina

Peñíscola comparteix amb els comerços locals les funcionalitats de la seua plataforma pròpia de venda en línia
05/08/2021 -

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat aquesta setmana els comerços locals per a explicar-los el funcionament de la nova plataforma de venda en línia que ha adquirit l’Ajuntament.

Després d’una primera reunió de l’òrgan consultiu amb el qual compta la Regidoria de Comerç, que es convoca de manera periòdica, el Consell sectorial que va tindre lloc a l’inici de l’any, i una segona trobada que es va mantindre el mes de març amb el sector, es va decidir impulsar aquesta acció.

Per part de la Regidoria de Comerç es va informar el sector sobre diverses plataformes de venda en línia, perquè els establiments pogueren valorar si estaven interessats en adherir-s’hi. Aquesta qüestió ja es va posar sobre la taula en el consell celebrat a l’octubre de l’any passat i es va tornar a plantejar en la trobada del mes de febrer.

Després de valorar conjuntament totes les opcions, la Regidoria ha apostat per una eina pròpia, dissenyada i ajustada a les especificitats del comerç de la ciutat.

Després de la seua activació, els comerços han pogut ja adherir-s’hi, en total i de moment 18, així que se’ls ha facilitat la informació i formació perquè coneguen les utilitats i el funcionament de l’eina.

El cost d’aquesta plataforma de venda l’ha finançat íntegrament la Regidoria, sent el cost d’alta per a cada comerç totalment gratuït, la qual cosa marca la diferència amb la resta de plataformes avaluades.

Raquel París, regidora de l’àrea, anunciant la posada en marxa d’aquesta eina, ha destacat la singularitat de la situació en la qual es troba el sector “estem pendents del desenvolupament i l’evolució de la pandèmia i les restriccions que puguen afectar el desenvolupament de l’activitat comercial, sense renunciar a planificar i col·laborar amb el sector comercial que a Peníscola està tan relacionat amb el turisme. Continuarem treballant amb els comerços locals per a contribuir a la dinamització del sector, amb les eines que el sector considere més útils”.

Aquesta acció, està emmarcada dins de les iniciatives de dinamització comercial en les quals Generalitat Valenciana considera realitzar aportacions econòmiques, per la qual cosa el consistori ha tramitat la sol·licitud de subvenció corresponent, que podria suposar la recuperació del 50% del total invertit, muntant que supera els 4000€.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari