Peníscola homenatjarà la Verge de l'Ermitana amb activitats al setembre

Peníscola homenatjarà la Verge de l'Ermitana amb activitats al setembre
25/08/2021 -

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha avançat que aquest mes de setembre Peníscola comptarà amb programació festiva i cultural al llarg de tot el mes.

El cartell, que aglutina en aquest any diferent l’activitat festiva i cultural, sota el títol Mar de Festa, ha sigut creat per l’artista local, Sergi Cambrils i il·lustra la tradició de les festes vinculades a la celebració dels dies de la Patrona al costat de les activitats culturals que completen la programació.

Les activitats inclouen les tradicionals cites litúrgiques, actuacions musicals, presentacions i actes esportius que es prolongaran fins al mes d’octubre.

Una de les novetats que ha presentat la regidoria de Festejos per a complimentar a la Verge de l’Ermitana, és la nova estructura en la qual es podrà vestir amb flors blanques, el mantell de la Mare de Déu.

Ramon Simó, el regidor de l’àrea, ha informat que fa ja “molts mesos que estem treballant en aquesta idea, en el taller, fins que hem aconseguit donar forma a aquesta emoció que es completarà amb l’ofrena floral amb clavells blancs, un tradicional acte de devoció en el qual hem volgut sumar i que compartirem els peniscolans i peniscolanes, en compliment d’estrictes mesures de seguretat, però amb tot el cor”.

Durant els primers dies de la segona quinzena del mes, del 16 al 19 de setembre, hi haurà espectacles taurins dins de la programació festiva, amb nova ubicació i plaça portàtil, en la zona d’aparcament contigua a la Plaça Constitució.

El detall i concreció del conjunt de la programació estarà disponible en la web municipal i a través dels codis QR en els pròxims dies, “en la qual es podrà comprovar l’aposta per destacar els dies grans de la nostra Patrona al costat d’activitats culturals que pretenem que dinamitze en l’activitat socioeconòmica de la nostra població en l’últim mes de l’estiu” ha ampliat Simó.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat l’esforç de les diferents àrees en la coordinació de la programació i les mesures de seguretat que hauran d’acompanyar a cada acte, fent una crida a la responsabilitat de totes i tots “per a viure i gaudir de les festes i les activitats culturals amb seguretat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari