Peníscola instal·la un Mercat Medieval en la plaça de Santa María

Aquest mercat omplirà d’ambient medieval una de les places més importants de la ciutat fins diumenge que ve 1 de gener

Peníscola instal·la un Mercat Medieval en la plaça de Santa María

La ciutat de Peníscola segueix vent en popa amb la programació d’activitats nadalenques per a aquestes festes. Després del rotund èxit que va tindre el Gran Mercat de Nadal, que es va inaugurar el passat 3 de desembre i va estar en la plaça de Santa María fins al passat dia 24, Nit de Nadal, és el torn del Mercat Medieval d’aquesta localitat.

Es tracta d’un dels esdeveniments més arrelats a la ciutat castellonenca de Peníscola que se celebra cada any. La plaça dels Bous i la plaça de Santa María, en ple cor del barri antic del municipi, han sigut els llocs triats en els quals s’ha instal·lat aquest mercat. Així, en la vesprada de hui 29 de desembre serà inaugurat i estarà en aquest lloc fins el pròxim dia 1 de gener.

Visitar aquest típic Mercat Medieval a Peníscola és un dels millors plans que fer durant els últims dies d’enguany, ja que es prolongarà fins diumenge que ve 1 de gener. Una “peculiar i vistosa decoració, ambientada en l’edat mitjana, amb artesans i una oferta comercial molt especial”. Així ha descrit Raquel París, regidora de Turisme a l’Ajuntament de Peníscola, aquest mercat.

Llums de Nadal de Ferrero Rocher

A més de per l’ambient medieval d’aquest mercat, Peníscola és un lloc ideal per a visitar durant aquest nadal. Precisament, les llums que il·luminen i decoren els carrers d’aquesta població costanera de la província de Castelló s’han convertit en un gran atractiu turístic.

Va ser el passat 6 de desembre quan milers de bombetes es van encendre a Peníscola i van posar en marxa les llums de Ferrero Rocher que s’han tornat a instal·lar enguany gràcies a l’èxit de l’edició anterior i que continuaran fent brillar a aquest municipi fins a principis del mes de gener.

De fet, la plaça de Santa María, on també se situa el Mercat Medieval, és el punt neuràlgic d’aquestes llums nadalenques de Ferrero Rocher i a partir d’aquesta es pot iniciar un recorregut per la ciutadella per a admirar les llums daurades que il·luminen els carrers empedrats de Peníscola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari