Peníscola inverteix quasi un milió d'euros en les seues platges aquest 2021

Peníscola inverteix quasi un milió d'euros en les seues platges aquest 2021
03/06/2021 -

La Regidoria de Turisme i Platges de Peníscola ha fet una aposta molt significativa en la millora dels arenals urbans de la localitat.

Tant en platja Nord com en platja Sud se sumen millores en accessibilitat amb més rampes, la renovació de dutxes, la millora i ampliació de la senyalització i cartelleria, així com en la millora del manteniment dels lavabos públics.

En total, més de 150.000€ d’inversions, “ara estem treballant en la posada a punt per a la temporada de bany, però les millores continuaran al llarg de tot l’exercici, cuidem les nostres platges els 365 dies de l’any” ha explicat la responsable de l’àrea, Raquel París, qui ha recordat les millores previstes en la platja Sud, pendents d’autorització per part de les administracions superiors, com per exemple, l’obra de millora de la canalització de la desembocadura de l’Ullal.

A les inversions d’enguany se sumen les despeses derivades de la posada en marxa dels informadors en platges, que ascendiran a més de 100.000€.

A més, els serveis de salvament i socorrisme, juntament amb la neteja de les platges, fan ascendir la despesa municipal en el manteniment del litoral fins a quasi un milió d’euros.

En aquests dies s’estan fent els treballs de col·locació dels 5 llocs d’auxili i torres de vigilància, així com les revisions dels lavabos públics en platges.

Els treballs del Ministeri en l’arena, amb el trasllat d’arena de dragatge de la platja Sud a la platja Nord, han retardat la possibilitat de col·locació de dutxes i passarel·les per part de l’Ajuntament, perquè els camions havien de poder circular fins avui mateix per l’arenal per tal de traslladar i distribuir l’arena en zones afectades pels temporals marítims.

L’Ajuntament sol·licita a Govern i Generalitat que s’hi impliquen i hi posa en evidència els retards

“Sol·licitem diligència al Ministeri després dels seus retards en la reposició d’arena, per a poder estendre les passarel·les ja aquesta setmana i situar la totalitat de les dutxes; així mateix sol·licitem a la Generalitat que pose en marxa el servei de rentapeus, de la seua competència; hem de col·laborar tots i implicar-nos tots de la mateixa manera per a garantir que els serveis estiguen en marxa per a la temporada de bany” ha manifestat Raquel París, “als usuaris de les nostres platges no els importa de qui és competència cada servei, si no hi ha rentapeus, la seua queixa arriba directament a l’hoteler o restaurador local, no a la Generalitat, que és competent d’aquest servei; així que hem de treballar totes les administracions de la mà per a garantir tots els serveis” ha valorat la regidora, que confia que “tots doblegaran l’esquena” per a compensar retards abans que finalitze la primera quinzena d’aquest mes.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari