Visites guiades, esport al costat de la mar i festivals entre les activitats per a realitzar a Peñíscola aquest estiu

La Regidoria de Turisme programa diversos esdeveniments per a tots els públics respectant les restriccions establides per les autoritats sanitàries

Visites guiades, esport al costat de la mar i festivals entre les activitats per a realitzar a Peñíscola aquest estiu
01/07/2021 -

Peñíscola arranca el mes de juliol amb una agenda d’activitats a l’aire lliure repleta de cites dirigides a visitants de totes les edats. Aquestes es duran a terme respectant totes les mesures sanitàries de seguretat com el control d’aforament i el manteniment de la distància entre persones.

Durant els mesos centrals de la temporada com són juliol i agost, Peñíscola oferirà als seus visitants un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen els atractius patrimonials, històrics, naturals i de sol i platja amb els quals compta el destí.

“Peñíscola, així com les seues platges, compta amb espais amplis que permeten el desenvolupament d’esdeveniments en l’exterior”, ha subratllat la regidora de Turisme i Platges, Raquel París. “Les platges, el centre històric i el Castell del Papa Lluna són escenaris perfectes per a la celebració d’activitats segures en un entorn patrimonial i natural únic”, ha afegit París.

Esport a la platja

L’extensa Platja Nord acollirà, de dilluns a divendres, sessions d’aeròbic i zumba. Les sessions de zumba es desenvoluparan els dilluns, dimecres i divendres de juliol i agost en horari de 19:00h a 20:00h en la zona de Peñismar. Per part seua, l’aeròbic a la platja se celebrarà en l’arena al costat de l’Oficina d’Informació Turística central en horari de 09:00h a 10:00h de dilluns a divendres.

Turisme cultural

Com cada estiu, Peñíscola es convertirà en destinació turística cultural gràcies a la programació d’importants esdeveniments com el “Peñíscola From Stage”, el Festival de Teatre Clàssic, el Festival Internacional de Jazz o el Festival de Música Antiga i Barroca.Hui dóna principi el 18é Festival Internacional de Jazz de Peníscola amb l’actuació de Ferran Bosch, Juanjo Carratalà, Henry Amat, Jorge Agut, Jordi Blasco i Carlos Mercado, a les 20:00h. El festival acollirà un total de 5 actuacions, totes elles en el Palau de Congressos. Demà se celebrarà el primer concert del festival “Peníscola From Stage”, que comptarà amb actuacions musicals, familiars i d’humor.

El XXIV Festival de Teatre Clàssic Castillo de Peñíscola se celebrarà al Pati d’Armes de la fortalesa del 9 al 24 de juliol amb un total de deu obres. El mateix escenari acollirà la XXVI Edició del Festival de Música Antiga i Barroca del 29 de juliol al 9 d’agost.Amb motiu de la celebració d’aquest, la Casa de l’Aigua obri les seues portes per a oferir l’exposició “Els Àngels Músics de la Catedral de València” des de hui fins al mateix dia de finalització del festival, el pròxim 9 d’agost.

Rutes per la ciutadella

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola manté la seua proposta per la promoció cultural i històrica del patrimoni del destí a través de l’organització de diferents visites guiades per la ciutadella i per la Serra de Irta.

Fins al 5 de setembre se celebraran les rutes guiades i s’agruparan per diferents temàtiques. De dilluns a diumenge es duran a terme les visites guiades històriques i de cinema a les 19:30h. Les rutes nocturnes pel barri antic tindran lloc tots els dissabtes a les 23:00h. Finalment, les visites guiades senderistes pel Parc Natural de la Serra de Irta es realitzaran tots els dilluns a les 08:00h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari