‘Segorbe en Carnestoltes’ torna aquest cap de setmana amb una gran desfilada i discomóvil

Una batukada amenitzarà la desfilada de disfresses d’aquest dissabte a Segorbe

‘Segorbe en Carnestoltes’ torna aquest cap de setmana amb una gran desfilada i discomóvil

‘Segorbe en Carnestoltes’ torna aquest cap de setmana a omplir de color, música i ambient Segorbe. L’Ajuntament ha anunciat que la celebració serà aquest dissabte 18 de febrer i la programació comptarà amb una gran desfilada de disfresses o una discomòbil, entre altres actes.

Així, aquest dissabte Segorbe començarà la celebració de Carnestoltes a les 18.30 hores amb un cantajocs i xocolatada popular en la plaça Alt Palància; caldrà esperar a les 20.00 hores a la concentració de disfresses en la plaça de l’Aigua Neta.

Posteriorment, a les 20.30 hores, arrancarà la gran desfilada amb tots els participants disfressats de diferents temàtiques i personatges, des de la plaça Aigua Neta fins al carrer Gómez Máñez i al ritme d’una gran batucada, a càrrec de l’associació Punkadeira, segons ha assenyalat l’Ajuntament de Segorbe,

En la desfilada de disfresses del Carnestoltes de Segorbe col·laboren enguany les escoles infantils Pipo i Yo solito, la Reina Infantil i la Reina Major al costat de les seues respectives corts d’honor i la Comissió de Bous de 2023, ha precisat el consistori.

En aquest sentit, l’ajuntament ha recordat que els grups de 6 o més persones interessades a participar en la desfilada han hagut d’inscriure’s prèviament fins al dia 10 de febrer, a l’Aula de la Joventut.

Discomòbil

Després de la desfilada, arrancarà el sopar de pa i porta a la sala polivalent del pavelló poliesportiu de Segorbe i una discomòbil organitzada per la Comissió de Bous en el ‘Verbenódromo’ posarà el fermall final a la jornada de festa.

Tal com ha informat la Comissió de Bous de Segorbe d’aquest 2023, la discomòbil comptarà amb DJRV Music, Ivan Santafé Dj i R Flow Dj, resident de Cocoa Beach Club, i l’entrada tindrà un preu de 3 euros, amb cubata si s’accedeix disfressat. A més, hi haurà premi a la millor disfressa grupal o individual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari