Suera tanca el calendari estival de visites guiades amb un balanç "extraordinari"

L’experiència ha sigut un dels reclams turístics més atractius de l’estiu gràcies a la inestimable col·laboració de l’associació Suera Obert Museu

Suera tanca el calendari estival de visites guiades amb un balanç "extraordinari"
13/09/2021 -

L’Ajuntament de Suera ha realitzat un balanç extraordinari del calendari de visites guiades gratuïtes que s’han realitzat els caps de setmana durant tot l’estiu en el municipi, una activitat en la qual han participat al voltant de 170 persones amb les mesures de protocol i seguretat establides per la COVID-19.

La iniciativa s’ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l’associació Suera Obert Museu (SOM) i el suport del Patronat Provincial de Turisme, i va arribar a la seua fi ahir diumenge, 12 de setembre, amb l’objectiu complit de promocionar l’etnografia de la localitat.

L’alcalde de Suera, Josep Martí, ha destacat la important iniciativa que ha permés posar en valor les tradicions i costums de la població i acostar-les als visitants. “Hem d’aprofitar aqueix gran potencial que encara que per a nosaltres siga ja molt conegut, per als quals ens visiten són de gran interés”. A més, ha volgut agrair l’esforç de l’associació SOM sense la col·laboració desinteressada de la qual hauria sigut impossible garantir durant tot l’estiu aquestes visites”.

Prop del 90 per cent de les persones que han participat en les visites ha declarat que l’experiència els ha servit per a conéixer i aprendre les tradicions, usos i costums d’aquest municipi de la Serra de Espadán. Però, a més, cal destacar que el reclam turístic de les visites guiades ha sigut l’atractiu principal que els ha portats fins a Suera.

Per últim, un altre aspecte a destacar és la procedència dels visitants amb el fet significatiu que el nombre de turistes d’origen nacional i internacional que ha participat en la citada experiència ha sigut major que els assistents de la pròpia província de Castelló, la qual cosa ha sigut motiu d’un alt grau de satisfacció a nivell municipal donat l’esforç realitzat per oferir la possibilitat de realitzar la visita en idiomes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari