Descobreix quins supermercats obrin a Castelló el 6 de desembre

Els supermercats de Castelló i els centres comercials modifiquen l’atenció al públic amb motiu del Dia de la Constitució del 6 de desembre

Descobreix quins supermercats obrin a Castelló el 6 de desembre
05/12/2023 -

El 6 de desembre se celebra el Dia de la Constitució en tota Espanya. Per a commemorar aquest dia festiu nacional, les cadenes de supermercats com Mercadona, Consum, Alcampo i Carrefour, entre altres entitats, canvien l’horari d’obertura tal com s’especifica en les seues pàgines web oficials. Durant aquest dia, moltes persones aprofiten per a realitzar compres de cara a Nadal o, simplement, per a fer la compra diària aprofitant que és un dia no laborable. A més, el dijous 7 de desembre, al no ser festiu, els supermercats obriran amb normalitat.

Les cadenes de supermercats de Mercadona i Family Cash no tenen previst obrir el 6 de desembre. Tampoc ho farà Consum, que romandrà tancat el Dia de la Constitució. Tots els que desitgen realitzar algun tipus de compra hauran de fer-lo el dimarts o el dijous en horari normal. No obstant això, algunes franquícies com Charter, pertanyent a Consum, si que obriran les seues portes en horaris especials, perquè algunes ho faran només al matí i, unes altres, durant tot el dia.

Alguns supermercats varien en funció de la zona, com el cas d’Aldi, que tancarà la majoria de cadenes que tenen com a horari de 9.00 a 21.30 per al Dia de la Constitució i per al Dia de la Immaculada Concepció. El mateix succeeix amb Lidl, que té com a horari d’obertura de dilluns a dissabte de 9.00 del matí a 22.00 de la nit i, en algunes ocasions, les seues botigues obrin en els festius, encara que no és l’habitual.

Carrefour compta amb uns horaris d’obertura més flexibles que altres supermercats, perquè en la seua pàgina web s’especifica que obrirà els diumenges i festius en un horari especial de 10.00 del matí a 21.00 de la nit. Així mateix, hi ha botigues que només obriran al matí i, unes altres, ho faran durant tot el dia, com és el cas de Market i Express. Tots els detalls es poden conéixer en les seues respectives pàgines web.

De la mateixa manera, els supermercats Dia compten amb uns horaris flexibles adaptats a cada zona i, normalment, ho fan de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 de la nit i fins i tot, algunes d’elles, obrin diumenges i festius.

Finalment, Alcampo obrirà la majoria de les seues botigues els dies 6 i 8 de desembre en horari habitual de 9.00 a 22.00 de la nit, fins i tot algunes d’elles ho fan les 24 hores del dia.

Centres comercials

Els centres comercials també modificaran els seus horaris d’obertura amb motiu de la festivitat del 6 de desembre en el Dia de la Constitució. En el cas d’El Corte Inglés tancarà les seues portes per complet. Quant a la Salera i el Estepark obriran el sector d’oci i restauració de 12.00 a 00.00 hores. Els hipermercats i establiments comercials romandran tancats demà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari